Tarayıcılar Için Tüm Reklam Engelleyiciler

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
En fazla kullanılan 5 modern tarayıcı (Opera, Firefox, Safari, Chrome, IE) için 35′in üzerinde reklam engelleyici araç/eklenti/kullanıcı betiği olduğunu biliyor muydunuz?

Reklamlar çoğu zaman can sıkıcı şeylerdir ve birçok kullanıcı reklamla dolu bir sayfada gezinerek vakit kaybetmek istememektedir. İşte tam bu noktada her modern web tarayıcısı bir şekilde web sayfalarındaki reklam içeriklerini engellemek için kendine has bası yöntemler geliştirmiştir.

Kimisi kendi fonksiyonelliklerini kullanarak (bkz. içerik engelleme) kimisi de üçüncül bir yazılımı ya da benzer farklı bir eklentiyi kullanarak bu işlevi kullanıcıya sunar. Bu da haliyle tarayıcının çok daha güçlü olmasını ve kullanıcının gezinirken daha hızlı ve daha esnek bir gezinti yapmasını sağlar.

Ad-block List.com sayfasını ziyarek ederek tüm bu reklam engelleyici uygulamaları inceleyebilirsiniz.

Not: Opera Tarayıcı’yı tercih ederek , O’nun varsayılan olarak gelen reklam engelleme özelliğini hiçbir şeye ihtiyaç duymaksızın kullanabilirsiniz.

Opera Türkiye | Tarayıcılar için Tüm Reklam Engelleyiciler

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Benim için Adblock bir numara.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben kullanıyorum zaten süper tavsiye ederim ;)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Not: Opera Tarayıcı’yı tercih ederek , O’nun varsayılan olarak gelen reklam engelleme özelliğini hiçbir şeye ihtiyaç duymaksızın kullanabilirsiniz.
Reklam kokan hareketler bunlar Dark :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
şimdiye kadar firefox tan başka kullanmadım. ama illerde düşünüyorum:P

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Reklam kokan hareketler bunlar Dark :D

Öyle deme ama kaynağa bak birde :D

Operaya destek veren bir sitenin hazırladığı makalede Diğer tarayıcılarada yer verilmiş ...

Reklama ihtiyacımız yokki :D

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Opera kullanıyorum sağ tık engelle diyorum engelliyor...Ya da URLFİLTER dosyasına gerekli listeyi atıyorum otomatik engelleniyor...Fazla uğraşmıyorum..Opera sağolsun..:D