- Konuyu başlatan
yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Ahhh ahhhh nasıl bir yapıya sahipsin beynine glikoz gidiyor mu?
İnsan değilim ben ALMİ, çok kurcalama.
Ahhh ahhhh nasıl bir yapıya sahipsin beynine glikoz gidiyor mu?
Hmmmm Jea insan değilmişİnsan değilim ben ALMİ, çok kurcalama.
hani jeaq dediydi ya operayi övdüm yazimda ama buraya firefoxla yazıyorum aynı şey bende de geçerli operayı seviyorum ama buraya safari ile yazıyorum
Millet taraftar olmuş seversiniz sevmezsiniz.Ama for ever neymiş yaaa"Forever" yerine "Her zaman" desek, nasıl olur?
yazı güzel olmuş eline sağlık . Ama chrome hakkındaki yazılanlara baktım. Nedense bir tepki hiisettim lakin güzel tasarlanmış hızlı ve kullanışlı bır tarayıcı hal böyle olunca yükselişi kaçınılmaz. Ama ie kullanıcılarından ama firefox tan ama operadan çalar daha yukarılara cıkacağı kesin.
En iyi tarayıcı taraktır.
diye iğrenç bir espri ile katılıyorum konunuza
Bende başka bir espiriyle devam ettireyim bari,
En iyi tarayıcı kaleşnikof tur.
En iyi tarayıcı HP Scanjet G4050'dir.
Kalaşnikofta bazen takılmalar söz konusu oluyor.tarak çok daha sade ve hızlı.
(Gerçek hayatta denemeyin ama istediğiniz FPS oyununda deneyebilirsiniz.)
oo penquin senin eve hemen bir operasyon düzenleyelim..
Maşallah bu ne bilgiler böyle silahlar hakkında
Bir de tevazu bulmayı ümit ederiz
hehe
6-7 ay önce çoğu insan operadan nefret ediyordu. Operanın iyi bir tarayıcı olmadığı söyleniyordu. Sonra operada link opera unit opera turbo özellkiklerinin gelmesi operayı sektörde öne çıkardı. Her zaman diyorum operanın en büyük eksikliği reklam yapamaması kendini tanıtamaması; ama son zamanlarda bu engeli aşmış gördüm. Buna bağlı olarak firefox a kafa tutmaya başladı. Tahmin ediyorum ki bir yıl sonra opera açık ara en çok tercih edilen tarayıcı ünvanına sahip olacak.
Eklentilerinde sorun çıkartmasa Firefox dan başka tarayıcı kullanmazdım.
Bugün opera 10.1 indirdim.Herşey güzel gidiyordu ..Ancak sayfayı aşağı yukarı çekerken sayfa görüntüsünde takılmalar ve bozulmalar oluyor.Ekran kırılıyor yani.
Bu çok can sıkıcıydı şimdi firefoxtayım..
Chrome denemesinden sonra opera da hüsreanla sonuçlandı