• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Taraftarı çıldırtan kahkahalar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
GS'nin Hamburg'a elenmesini yorumlayan Ömer Çavuşoğlu, canlı yayında sevinç kahkahaları attı. İşte o kriz anı;

Dün gece "Cehennem" denen Ali Sami Yen'de cehennemi yaşayan Galatasaray'ın elenmesine üzülenlerin yanı sıra sevinenler de vardı.

Sevinenlerden biri de fanatikFenerbahçeli yazar Ömer Çavuşyoğlu'ydu.. Reha Muhtar'ın konuğu olan Ömer Çavuşoğlu, sözleri ve kahkahalarıyla stüdyodakileri kırıp geçirirken, Galatasaray'ın elenişi üzerine gözyaşlarına boğulan Abdurrahim Albayrak'ı da adeta sinir küpüne çevirdi..

İnternetspor.com sitesinin haberine göre Galatasaray'ın, Adnan Polat'ın beceriksizliği yüzünden turu geçemediği savunan Ömer Çavuşoğlu, "Bence Adnan polat ve Bülent Uygun gitmeli.. Ben bunu söyleyince biliyorum ki benim dediğimin tersini yapacaklar ve gitmeyecekler, Bülent'i de göndermeyecekler.." dedi..

Reha Muhtar'ın, "Yani size göre Adnan Polat ve Bülent Korkmaz giderse Galatasaray başarılı mı olur?" sorusu üzerine Çavuşoğlu, "Kesinlikle öyle düşünüyorum. Onun için gitmesinler diyorum" dedi..

Çavuşoğlu bundan sonra adeta gülme krizine girdi. O anlar ekranlara bakın nasıl yansıdı.
http://video.google.com/videoplay?docid=1828618347934010612&hl=tr

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184764

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bilsem mesaj çekerdim açta biyerlerine gül diye..buda Cimbomu hazmedemeyenlerden herhalde.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Snir oldum elime gecse bogarim soldan solda geliyolar walla..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu gecede zevkten gülüyodur.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ayıp valla ben bir fenerbahçeli olarak ben üzüldüm bu yenilgiye ama buna eşşeğin bi tarafına suyu kaçırmış

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün gece delirdim resmen ya. Nasıl da güldü bizimki orada ağlarken.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
adamın güldüğü şey başka konuyu nerelere getiriyorlar. reha muhtarın dedigine gülüyor adam

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Olabilir Her takım yenilebilir arsenal Gibi çoluk çoçuk takımından 5 tane gol yemek ve 5 golüde aynı şekilde aynı taktikle yemek veya milandan 4 yemek shewsenko o sene şampiyonlar liginde gol sıralamasında 1. oturtanda fenerbahçeydi Ama biz yine türk takımı diye destekledik Neyse önemli olan buralara kadar gelmektir başdada dediğim gibi bülent korkmazdan teknikdrektör olmaz 2 maçtada fark sayıda üstünken maç vermek aptallık Sağada Yüreğiyle oynuyan sakat oynuyan arda mevkisi olmadığı halde üst performans gösteren kewell yüreğini koyup ter döken baros Veya Servet işte Az para alsalarda Guiza kadar uçuk bir fiyat veya emre gibi büyük para kaldıramasalarda Takım olmanın nasıl birşey olduğunu öğrensin fenerbahçe ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL önemli olan TAKIM OLMAKTIR...

Bu spor yorumcusu açsın bi tarafına gülsün buna spor yorumcusuda denmez milyonların önünde ne gibi bir psikoloji içinde olduğunu gösterdi gerizekalı :D Allah bilir maçı seyrederken her hamburg atağında aya kalkmıştır.. Bunu telefona bağlatıpda güldüreninde neyse Boşverin burasını bize yakışmaz :D

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ya bu akşam ne oldu 4 dakikada bursa :D sayın çavuşoğlu ayıptır türk takımı bu tabi doğru bursada türk takımı:D:D:D:D:D:D:D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende onaylamıyorum yaptıklarını ama aynı durumda biz olsa bu forumda şuan bizim size yaptığımızdan daha çok siz bize yapardınız.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Parası Olmayan Adamın Sözü Her Zaman Klişedir : Bizim Gönlümüz Zengin :D:D:D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Dostlar Fenerbahçe'li holiganlara (taraftarlara değil) laf anlatmaya calısacagınıza duvara konusun en azından yankı yapar .