Tarafsız Ve Adaletli Olun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sansr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Değerli sdn yöneticileri
siyasi konular yasak forumda

ama
http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/158592-korkusuz-kemal-siperde-3.html
buradaki konu Bugün, 02:47 açılmış ve son olarak 10:59 20 mesaj yazılmış , yöneticiler görmedi !!! ya da görmemezlikten geldiler .

bunun üzerine bende bilerek http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/158607-ekonomik-buyume.html buradaki konuyu Bugün, 10:16 da açtım.

nasıl olduysa konular Bugün, 11:19 spybot tarafından görüldü ve kapandı...

sadece bu konu da değil bütün konularda
Sdn kurallarında Tarafsız ve adaletli olunuz , yanlış anlaşılmalara mahal vermeyecek şekilde uygulamalar yapınız...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
İki konuda kilitli :huh:

Ayrıca ilk konu gece açıldığı için o bölümün yetkili MOD'u online durumda değildi belki.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
2 karikatürede baktım ikiside birbirinden iğrenç, bence modun kitlemesini beklemeyin paylaşmayın şöyle milleti birbirine düşürecek şeyleri

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İkisi de harika karikatürler.
Görüldüğü zaman kilitlenmiş, bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Öncelikle selamlar.

Hassasiyetinizi anlıyorum Spybot oranın asıl yetkili görevlisi değil Muhtemelen benim gelmemi beklemiştir benimde özel durumlardan dolayı online olamadım ve Spybot en sonunda iki konuyuda kitlemiştir.

Spybot'un hiç bir hatası yok burada bütün suç benimdir Online olamadığım için şimdiden sizden özür diliyorum.

Konu açmak yerine özel mesaj ile iletişime geçebilirdiniz.

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
buyutulecek birsey yok vaktiyle diger siyasi karakterler hakkinda hayvana benzetme boyutlarinda karikaturler yayinlanmis ve bircok kisi o zaman "karikatur bu komik olsun diye verilmis gulun gecin demisti " biz de ona mahsuben oyle yaptik ama...

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
peki özel mesaj atıyorum...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Böyle sorunları Lütfen özelden hallediniz KİLİT Lütfen.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Öncelikle selamlar.

Hassasiyetinizi anlıyorum Spybot oranın asıl yetkili görevlisi değil Muhtemelen benim gelmemi beklemiştir benimde özel durumlardan dolayı online olamadım ve Spybot en sonunda iki konuyuda kitlemiştir.

Spybot'un hiç bir hatası yok burada bütün suç benimdir Online olamadığım için şimdiden sizden özür diliyorum.

Konu açmak yerine özel mesaj ile iletişime geçebilirdiniz.

peki özel mesaj atıyorum...

TazzzY gerekli cevabı vermiş, daha nereye ne diye özel mesaj atıyorsun? Modların 7/24 online olacağız gibi bir sözü yok, gördükleri zaman kilitlemişler, amacınız nedir anlayamadım.

http://forum.shiftdelete.net/intern...ernet-vatandaslik-hakki-oldu.html#post1414259

Yukarıdaki mesaj tamamen siyasi. Kaç defa şikayet ettiğimi hatırlayamıyorum:rolleyes:

Aşağıdaki konuda xerox3435 ve HapS adlı üyelerin siyasi mesajları var...

http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/158621-bu-unutulur-mu-unutuldu-malesef.html

Burhan sen de fırsat kollayıp duruyorsun, şikayet ettiysen sıra onada gelir. Son 2-3 gündür o kadar çok gereksiz konu açıp, ortalık karıştırıldıki, ne onaylara ne raporlanan mesajlara bakmaya kimse fırsat bulamıyor. Örneğin bu mesajla uğraşacağıma senin şikayetlerinle ilgileniyor olabilirdim şu anda.

Herhangi bir mod ile sorununuz varsa lütfen özelden iletişime geçiniz, bu tip konularla ortamı germeyiniz! Bu tip konular kapatılacak ve ısrarla devam eden üyelere gerekli cezalar verilecektir!

KİLİT!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...