Taninmadik markalara root atmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NOOB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NOOB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullandığım tablet PolyPad i8 pro 4 Bu tablete root atmak istiyorum. Nedense tanınmadık markalara root atmak çok zor. İşte sorularım:
1-Cihazıma bilgisayarlı veya bilgisayarsız hangi programlarla nasıl root atarım?
2-Neden tanınmamış markalara root atmak neden bu kadar uğraştırır?

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kinguser ile root la google a yazarsan detaylica anlatir ben zamaninda cok kullandim

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
genelde bu çakma markalı cihazlara root atmak riskli biraz her an brick olabilir . eldeki bulgurdan olma şansın yüksek ama rahatlıkla root ve rom atılır savunmasız sistem çunku .)

NOOB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kinguser ile root la google a yazarsan detaylica anlatir ben zamaninda cok kullandim
King user bir yetki verme programıdır. Eğer öbürünü diyorsan onu çok kullandım ancak root atamadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

genelde bu çakma markalı cihazlara root atmak riskli biraz her an brick olabilir . eldeki bulgurdan olma şansın yüksek ama rahatlıkla root ve rom atılır savunmasız sistem çunku .)
Çakma marka derken? Rahatlıkla root atılır diyorsun ama bilgisayarsız atamıyorum hiçbir şekilde. "Not strategy now" diye hata veriyor. Bilgisayarlı root atacağım diye bilgisayara virüs bulaştırdım :D :D