Soru Tamircide Çalışan Laptop Evde Çalışmıyor!

Cengiz Drawlin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım elimde 6-7 senelik Casper bir laptop var. Laptop da anakart da sorun vardı 2020'nin son zamanları tamircide yaptırmıştım bir süre sonra nedensiz yere ekranı tutan menteşe yeri kırıldı .Onu yaptırdım 1 2 ay önce. Laptopu aldım geldim artık kurtuldum sonunda kullanabileceğim dedim ve 2 gün sonrada laptopun güç tuşuna bastım .Baktım ki ekran açılmıyor fakat güç tuşu ışığı yanıyor, fan sesi geliyor ama ekranda hiçbir görüntü yok. Tabii artık sinir krizi geçireceğim bir türlü kullanamadım şu laptopu. Neyse dedim götüreyim yeniden sonuçta 850 TL para verdim (toplam anakart ve menteşe tamiri için) boşa gitmesin diye götürdüm .Baktım ki tamircide takır takır çalışıyor laptop evde deniyorum sürekli tık yok yan blok apartmanda bir evde denedim gene tık yok ama tamircide sorunsuz açıldı .Tamirci de 2-3 kere falan denedim açıldı. Adaptörde aynıydı sorun ne olabilir? Evde asla açılmıyor ekran. Bataryayı çıkarıp da denedim tık yok her şeyi denedim. Bilgisayar bozuk desen tamircide nasıl çalıştı ev bozuk desen ev aynı ev tüm prizlerde denedim olmuyor .Kafayı yiyeceğim artık.850 TL önceden verdiğim için şimdi bilgisayarda boşa gitsin istemiyorum sınava hazırlanıyorum ihtiyacım oluyor ne yapacağımı bilemedim. 7 yıllık bir bilgisayar için bu kadar dertlendim ona ayrı üzülüyorum ama yapacak bir şey yok bilgisayar fiyatları ortada eğer bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. O kadar saçma bir durum ki kafam almıyor. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim umarım sorunumu çözebiliriz.

Kapalı hesap

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Aynı durum bir tanıdığımın tabletinde olmuştu taşımak için kullandığınız bir çanta fln varsa una koyun 10dk fln yavaşça sallayın muhtamelen kablolardan birisi gevşemiştir.