Tamer Kıran istifa etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran istifa etti.

tamerkiran600_MTJH3.jpg

Beşiktaş-Orduspor maçında tribünde yaşanan saldırı, Beşiktaş Yönetimi'ni derinden sarstı!

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Protokol Tribünü'nden aşağıya inerek Beşiktaşlı taraftarlara saldıran kişilerin, kendi misafir listesinden girdiğini kabul ederek duyduğu derin üzüntüyü aktardı ve istifa etti.

KAYNAK

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu tür adamların alayını tespit edip ömür boyu kulübe sokmayacaksın...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen kimsin de beşiktaş taraftarına beşiktaşın stadında demir jopla vurulması olayının tam göbeğinde yer alıyorsun !
olayın iç yüzünde kimbilir neler vardır istifa ettiğine göre.
DEFOL GİT !

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Beşiktaş Güvenlik Şirketi ile sözleşmesini feshetmiş.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iyi oldu darısı levent erdoğa'nın başına

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
NTV Sporda az önce başkan canlı olarak Levent Erdoğan'ın resmen istifasını istedi.

Erdoğan'dan Orman'a sert yanıt!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, kendisinden istifa etmesini isteyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a yanıt verdi.

Levent Erdoğan yaptığı kısa açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Fikret Orman, Genel kurul üyelerinin oylarıyla seçildiğim yönetim kurulu üyeliğimden istifamı istemiş. Yeni yönetim olarak göreve gelinen 1 yıl gibi kısa bir süre içinde, birçok yönetim kurulu arkadaşımız çeşitli sıkıntılardan dolayı yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti. Fakat gelinen noktada özellikle "Tüzük Tadil" adı altında hazırlanan ve Beşiktaş'a uzun vadede büyük zararlar vereceği neredeyse tüm camia tarafından kabul edilen maddelerin karşısında durmam belli ki kendilerini rahatsız ediyor. Son dönemde yaşanan olumsuzluklar ortadayken Sayın başkanın faturayı sürekli başkalarına kesmek yerine, öncelikle kendi istifasını vermesi Beşiktaş için en hayırlısı olacaktır."
http://www.haber1903.com/Besiktas-12086-erdogandan_ormana_sert_yanit.html

---------------

Bu Levent Erdoğan denilen ayyaşı bu ülkeden süreceksin! Beşiktaş'a 2000 km'den daha yakın olmayacak!