Tamer Kıran istifa etti!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Konum
Türkiye
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran istifa etti.

tamerkiran600_MTJH3.jpg


Beşiktaş-Orduspor maçında tribünde yaşanan saldırı, Beşiktaş Yönetimi'ni derinden sarstı!

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Protokol Tribünü'nden aşağıya inerek Beşiktaşlı taraftarlara saldıran kişilerin, kendi misafir listesinden girdiğini kabul ederek duyduğu derin üzüntüyü aktardı ve istifa etti.

KAYNAK
 

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,938
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
293
Bu tür adamların alayını tespit edip ömür boyu kulübe sokmayacaksın...
 

Naaa

Profesör
Katılım
15 Mart 2008
Mesajlar
2,220
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
sen kimsin de beşiktaş taraftarına beşiktaşın stadında demir jopla vurulması olayının tam göbeğinde yer alıyorsun !
olayın iç yüzünde kimbilir neler vardır istifa ettiğine göre.
DEFOL GİT !
 

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,669
Reaksiyon puanı
2,158
Puanları
3,358
Yaş
41
Konum
Eskişehir
Beşiktaş Güvenlik Şirketi ile sözleşmesini feshetmiş.
 

kkoray

Profesör
Katılım
28 Ekim 2006
Mesajlar
1,680
Reaksiyon puanı
36
Puanları
228
iyi oldu darısı levent erdoğa'nın başına
 

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,938
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
293
NTV Sporda az önce başkan canlı olarak Levent Erdoğan'ın resmen istifasını istedi.

Erdoğan'dan Orman'a sert yanıt!


Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, kendisinden istifa etmesini isteyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a yanıt verdi.


Levent Erdoğan yaptığı kısa açıklamada şu ifadeleri kullandı:


"Sayın Fikret Orman, Genel kurul üyelerinin oylarıyla seçildiğim yönetim kurulu üyeliğimden istifamı istemiş. Yeni yönetim olarak göreve gelinen 1 yıl gibi kısa bir süre içinde, birçok yönetim kurulu arkadaşımız çeşitli sıkıntılardan dolayı yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti. Fakat gelinen noktada özellikle "Tüzük Tadil" adı altında hazırlanan ve Beşiktaş'a uzun vadede büyük zararlar vereceği neredeyse tüm camia tarafından kabul edilen maddelerin karşısında durmam belli ki kendilerini rahatsız ediyor. Son dönemde yaşanan olumsuzluklar ortadayken Sayın başkanın faturayı sürekli başkalarına kesmek yerine, öncelikle kendi istifasını vermesi Beşiktaş için en hayırlısı olacaktır."
http://www.haber1903.com/Besiktas-12086-erdogandan_ormana_sert_yanit.html

---------------

Bu Levent Erdoğan denilen ayyaşı bu ülkeden süreceksin! Beşiktaş'a 2000 km'den daha yakın olmayacak!
 
Üst