Tambu klavye hakkında...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Beyler az önce indirdim turk telekomunmuş güzel bir şeye benziyordu.Fakat mesaj içerik ve telefon numaralarını kopyalayabilir gibi bir izin istedi.Tamam eyvallah dedim sonrada telefon doğrulama kodu istedi.Bende işkillendim zaten tamamı türklere ait değil birde facebook bu kadar izin istemiyor.Basit bir klavye uygulaması için sizcede biraz fazla değil mi ? Nedense ben klavyede yazdığım her şeyin onlara gideceği gibi garip bir endişeye kapıldım ve onay kodu vermeden uygulamayı sildim.Neyime yetmiyor samsungun klavyesi merak ettiyseniz sizde bir indirin bakın yok abartıyorsun gibi mesajlar gelmesin sonra.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Her klavye kuruluşunda kredi kartı bilgilerini kopyalayabilir diye uyarı çıkıyor zaten. Swiftkeyde de böyle.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Her klavye kuruluşunda kredi kartı bilgilerini kopyalayabilir diye uyarı çıkıyor zaten. Swiftkeyde de böyle.
Telefon doğrulama kodu ne o zaman birde tc mi isteselermiş nasılsa adında türk geçiyor ya milli ya !

Reaksiyon puanı
16,128
çok fazla izin isteyen şeyler kurmuyorum android stock klavye yeterli hatta daktilo sesi efekti var kıl kardeşlerimi gıcık ediyor yeterli bence.

Reaksiyon puanı
2,148
O aşamada ana ekrana dönüp telefon numarası girmene gerek kalmadan kullanabiliyormuşsun.

Rootlu cihazda çalışmıyormuş bir de kıçımın kenarı, çok lazım.

Son düzenleme:

NocHe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
TouchPal kullanıyorum ve rootlu olduğu için lucky patcher ile bazı modüllerini devre dışı bıraktım ancak dönüp baktığımda modüllerin yaklaşık %70-80 ini kapatmışım yani tüm klavyeler girdiğiniz verileri toplayabilir fazla işin içinde değilseniz stock kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum