Sevindim buna, bilen arkadaşlar yönlendirirse memnun olurum.Opera'ya küçük bir eklenti ile Chrome eklentilerinin tamamı yüklenebiliyor. Mutlaka öyle bir eklenti vardır.
Peki yanlış yazdığımızda düzeltebilecek bir özellik Opera'da bulunuyor mu?
AyarlarSevindim buna, bilen arkadaşlar yönlendirirse memnun olurum.
Teşekkür ederim ama dedikleriniz seçili olmasına rağmen bir değişiklik göremedim.Ayarlar
Gelişmiş ayarları göster
Tarayıcı
Diller
Sözlükler (Türkçe) seçili olsun. Aşağıdaki gibi yeni açılan ekran seçili olsun. Dener misin?
Chrome ekranında:Teşekkür ederim ama dedikleriniz seçili olmasına rağmen bir değişiklik göremedim.
Yukarıda bir arkadaş yazmıştı onu kurdum sorun çözüldü Firefox da gayet stabil çalışıyordu onu önerebilirimŞu add-on var, dener misin? (*Tabi hala firefox kurulu ise, son yorumları yeni okudum.)
Telefon klavye uygulaması gibi yazım denetimi yapan bir Opera eklentisi görmedim.Oldu şuan. Ben yanlış yazdığım zaman otomatik olarak bizi uyardığını sanıyordum telefondaki klavye gibi üstte seçenek çıkartarak. Öğeyi seçip sağ tıklayınca o ekran geliyormuş meğer, oldu haliyle ancak ben pek işe yarayacağını düşünmüyorum bu haliyle. Teşekkür ederim.
Picture in picture modu olarak biliniyor. Chrome da eklenti olarak var ama Operadaki kadar sağlıklı çalışmıyor.Opera'daki videoları ayrı bir pencere olarak gösterme özelliği beni çok etkiledi. Siz başka sayfalarda rahatça gezerken ekranın istediğiniz yerinde istediğiniz boyutta video oynatılabiliyor.
Yeni bir meydan okuyucu var @utkuversusOpera candir ya,
Ekli dosyayı görüntüle 39577
O disk ne oyle milattan kalmami?Eklenti olarak Shockwave tarzı demiştim. Habbo'yu biliyor muydunuz?
Yeni bir meydan okuyucu var @utkuversus:
Ekli dosyayı görüntüle 39608
Mozilla Firefox 631,8 MB Bellek ve 14,9 CPU.
Bilgisayarı oyun için kullanmıyorum. Fakat "MsMpEng.exe" adlı programdan dolayı öyle duruyor. Kapatılmıyor.O disk ne oyle milattan kalmami?
Sag tiklayip dosya konumuna gidince hangim klasor acilliyor?Bilgisayarı oyun için kullanmıyorum. Fakat "MsMpEng.exe" adlı programdan dolayı öyle duruyor. Kapatılmıyor.
Tamam anladım Windows Defender tarafındanmış. Aslında regedit yerden Windows Defender'ı kapatabilirim.Sag tiklayip dosya konumuna gidince hangim klasor acilliyor?
Windows defender kullaniyorum sahsen bana yetiyor sende neden oyle yapti bilemem. Devre disi birakabilirsin.Tamam anladım Windows Defender tarafındanmış. Aslında regedit yerden Windows Defender'ı kapatabilirim.![]()
Şişme, çökme yapmıyor; Opera candır.Yok böyle komfor abi. Operaya geçtim ben. Mozilla Quantum şişmeye başlamıştı yavaştan yavaştan.
2048 oyunu bile oynatıyor bu ne abi ilk defa böyle bişey gördüm browser`ler içerisinde
Ohaa yaniii
Ekli dosyayı görüntüle 39615
Opera her daim yedekte duruyor, IE gibi.Ben bayağıdır Opera kullanıyordum, tekrar Yandex'e geçtim.
3.356,3 MB RAM mi harcıyor, yoksa ben mi yanlış görüyorum? İşlemciyi de fazla kullanmış.Opera candir ya,
Ekli dosyayı görüntüle 39577
40 sekmeyi de aktif kullanırsan olacağı bu.3.356,3 MB RAM mi harcıyor, yoksa ben mi yanlış görüyorum? İşlemciyi de fazla kullanmış.
Karanlık temanın nesi var?Şimdilik Operayı çok sevdim diyebilirim. Özellikle şu karanlık tema benim için bir nimetYine ileri ki zamanlarda iyi ve kötü deneyimlerimi burada paylaşırım.
Temayla falan her şey yapılır da adamların bunu kullanıcıyı düşünüp seçenek olarak sunması çok iyi. Mobil uygulamasına da geldi çok şükürKaranlık temanın nesi var?Chrome mağazasında Arc Dark isimli temayı yüklerseniz hemen hemen aynı işi görür.
Üç gün Firefox kullanayım dedim, iki gün zor sabrettim.
Bu ne yavaşlık, bu ne kasma; ram ve işlemci kullanımı hat safhada.
Firefox'da özellikle youtube vb. video sitelerinde ve reklamın bol olduğu sitelerde CPU artıp düşüyor, Chrome'da da CPU için bu ani iniş çıkışlar var ama daha kararlı ve hızlı, fazla hissetmiyorsun. 15-20 sekme açtıktan sonra da tepki vermede gecikmeler yaşanıyor.Üstat, RAM konusunda haklısın ama yavaşlık ve kasma hiç yaşamadım. Hız konusunda Chrome' a eşdeğer bence.
Hatta 3-5 güncelleme gelmiş belki çözmüşlerdir RAM problemini diye indirip kurdum. Değişen birşey olmamaş. Hala RAM canavarı.