Tam pavyon ismi !!!!

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
demet-ziynet-kavga_343.jpg
Demet Akalın, Akşehir'de sahnedeyken belediye başkanının kulaklarını kapatması üzerine "Ben orada konser verirken kimse böyle yapmadı" diyen Ziynet Sali'ye ikinci saldırısını gerçekleştirdi. Akalın, bu kez Sali'nin gerçek adını ağzına doladı. Demet Akalın, Twitter'da takipçilerinden birinden Sali'nin gerçek adının Arzu olduğunu öğrenince sayfasına gülerek, "Şu an itibariyle sahne isminin orijinal olmadığını da öğrendim. Utanma kızım adından... Tam pavyon ismi" mesajını yazdı.
[h=3]http://birbak.mynet.com/galeri/ziynet-sali-cok-cesur/5435/205573[/h]Daha önce de Sali'ye "Hiçbir zaman ben olamayacaksın" diye seslenen Akalın, "Prim isteyenler kervanına katılmışsın, bir hiç olarak sana tenezzül bile etmiyorum. İkiyüzlülerden ve hiçlerin ben olma çabasından sıkıldım artık. Yedeğimin yedeği" diyerek tepki göstermişti.

mynet

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Demet Tek Bu Alemle [MENTION=111494]acer[/MENTION] orda haklı :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hep bu Akşehir'deki konser yüzünden :) Ziynet'e olan tepkisi haklı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şimdi tüm Arzu isimli bayanlar Demet'e savaş açar.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
yesinler birbirini ve ülke pisliklerinden kurtulur :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sen kaymakama laf attıkça ben de uğraşacağım :wink: :D.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sen kaymakama laf attıkça ben de uğraşacağım :wink: :D.

Ay ablacımm yapma şöyle yaa ;
Fikir ve düşünce özgürlüğü var , sana göre kaymakam haklı bana göre haksız boşuna tartışıp birbirimizi rencide etmemize gerek yok ! Sonuçta ne sen benim fikrimi değiştirebilirsin nede ben seninkini . Yaşımdan ötürü hürmet etmen gerek bu düşünceme sen saygılı bi bireysin sen çünkü senden büyüklere öyle davranılması gerektiği sen beyan ediyorsun .

Sevgiler :flowers:

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ay ablacımm yapma şöyle yaa ;
Fikir ve düşünce özgürlüğü var , sana göre kaymakam haklı bana göre haksız boşuna tartışıp birbirimizi rencide etmemize gerek yok ! Sonuçta ne sen benim fikrimi değiştirebilirsin nede ben seninkini . Yaşımdan ötürü hürmet etmen gerek bu düşünceme sen saygılı bi bireysin sen çünkü senden büyüklere öyle davranılması gerektiği sen beyan ediyorsun .

Sevgiler :flowers:

Abla saygılarımı sunarım :) Ben şakasına takılıyorumda. Ama Demet'i bırak ya ne olursun. Bırak kendi egosunu gezdirsin bebekte :D

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunları kamu yararına öldürsem kaç sene yerim ben :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kaymakam rihanna dinliyomus. arasira da 50cent ondan tarzi degilmis. :rolleyes: kulaklari cok hassas oldugu icin anca 50cent tarzi sarkilari dinleyebiliyomus :D yoksa hakaret felan degil. :sleep:

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=159991]brk.trk[/MENTION] Kamu yararına öldürmeye kalkarsan bana haber ver beraber yapalım hazır başlamışkan ajdar pampiş hepsini bir elden geçirelim .

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@brk.trk Kamu yararına öldürmeye kalkarsan bana haber ver beraber yapalım hazır başlamışkan ajdar pampiş hepsini bir elden geçirelim .

hoba pampiş dedin onun için ayrı planlarım var ya :) o biraz gecikecek :P haydi iki kişi olduk :)) bi konu mu açsak ne kaç kişiyiz gibilerinden :)))

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

sana yazık olur yapma :):)

yok be pek bişey olmaz ya :) bence madalya bile verirler gibime geliyo :P Türkiyedeki sorunların başında Terör sonrada bu Demet, pampiş, ajdar, Hande mande geliyo :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Demet de o pavyona yakışır bir mahluk zaten

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bir plan yapalım ülke gündemini bir rahatlatalım bunların biri gidiyor biri geliyor .

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir plan yapalım ülke gündemini bir rahatlatalım bunların biri gidiyor biri geliyor .

Kesinlikle!!! Bunları dinliyorlar bi de ya ben onları hiç anlamıyorum. Şarkı sözleri şu ya sadece
Tatile gittim
Ben yola girdim
sen benleyken
Hayat güzeldi :D
aahahah benden de pop yazarı olur :)

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadının tek hayat felsefesi bebekte gezerim unuturm seni mutluyum yenisini bulurum vs vs. her yaz bikinisini giyip birkaç klip çekip milyarları götürüyor:@ biz de burda sinir oluyoruz:)