Tam bilgisayar adını değiştirme

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Merhaba arkadaşlar; ben bilgisayarımın tam bilgisayar adını değiştirmek istiyorum. Bu kullanıcı hesaplarınıdaki ad değiştirmeden bahsetmiyorum. Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim...

--- Mesaj Güncellendi ---

Tamam çözdüm... Bilgisayarım sağ tıkla>Özellikler>Ayarları değiştir>Bilgisayar adı>Değiştir>Tamam>Yeniden başlat...

krfth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. Bir çok yerde aradım ancak bulamadım. Herkes bilgisayar adını ya da bilgisayar tam adını değiştirmeyi göstermiş ancak bana bilgisayar sahibi adının nasıl değiştiği lazım. bilgisayarım sağ tık özellikler ayrıntılar sekmesinde görünen "SAHİBİ" kısmını değiştirmem gerekiyor. Çok önemli yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• aa.jpg
    aa.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 1,279

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,392
arkadaşlar merhaba. Bir çok yerde aradım ancak bulamadım. Herkes bilgisayar adını ya da bilgisayar tam adını değiştirmeyi göstermiş ancak bana bilgisayar sahibi adının nasıl değiştiği lazım. bilgisayarım sağ tık özellikler ayrıntılar sekmesinde görünen "SAHİBİ" kısmını değiştirmem gerekiyor. Çok önemli yardımcı olursanız sevinirim
Denetim Masası (Görüntüleme ölçütü: Kategori)
Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması
Kullanıcı Hesapları
Hesabınızın adını değiştirin

kısa yolunu denediniz mi?

kaanx1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunun çözüme kavuştu mu bilmiyorum ama buradaki rehber belki size yardımcı olabilir.