• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Talihli süper zengin çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Para parayı çeker diye boşa dememişler... Süper Loto talihlisi süper zengin çıktı. Talihli resmen toprak zengini... Bakın neleri var neleri..?

86 gün boyunca devreden Süper Loto'dan 25 milyon TL ikramiye kazanan Bursalı talihli henüz ortaya çıkmadı. Ancak onu tanıyanlar, isim vermese de çok zengin olduğunu söylüyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan Melih Şanş Oyunları Bayisi sahibi Doğan Yalçın, talihlinin 3 çocuk babası, toprak zengini olduğunu anlattı. Yalçın'ın anlattıklarına göre loto talihlisinin 100 de dairesi bulunuyor.

TÜRKİYE ONLARA ÇALIŞTI

18 Aralık 2008 tarihinde başlayan Süper Loto maratonu 86 gün boyunca devrederek sürdü. Ekonomik kriz nedeniyle ilginin daha da arttığı, Süper Loto’da Türk halkının cebinden tam 256 milyon 249 bin 481 TL çıktı.

Nihayet son haftasında sadece iki kişinin zengin olduğu Süper Loto oyununda 13 hafta boyunca 6 tutturamayanlara 48 milyon 866 bin 431 TL ikramiye verildi. Devletin payına kalan rakam ise 127 milyon 544 bin 193 TL oldu.

Bu rakam Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin geçen yılki hasılatı olan 160.5 milyon liraya çok yakın. Milli Piyango İdaresi’ne de aynı çekilişte 30 milyon TL kaldı. Süper Loto heyecanında kartopu gibi katlanarak büyüyen rakamlar hesaplandığında ortaya çıkan tabloya göre, toplam oynanan kolon sayısıyla oyunun bedeli arasında ilk beş haftada normal bir artış görüldü. Ancak beşinci haftadan itibaren oynanan oyun için vatandaşın cebinden çıkan para ikiye katlanarak büyüdü.

12 Şubat 2009 günü 13 milyon 285 bin 558 TL’ye çıkan rakam, bir önceki haftanın tam iki katıydı. 13 Mart 2009 tarihine kadar katlanarak yükselen bu rakam son hafta 82 milyon 157 bin 745 TL’ye çıkarak, Süper Loto tarihinin rekorunu kırdı. 38 milyon 167 bin 269 TL ile son hafta en çok karlı çıkan taraf devlet oldu.

ne demişler para parayı çeker :turned:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Para parayı çeker diye boşa dememişler...
12 Şubat 2009 günü 13 milyon 285 bin 558 TL’ye çıkan rakam, bir önceki haftanın tam iki katıydı. 13 Mart 2009 tarihine kadar katlanarak yükselen bu rakam son hafta 82 milyon 157 bin 745 TL’ye çıkarak, Süper Loto tarihinin rekorunu kırdı. 38 milyon 167 bin 269 TL ile son hafta en çok karlı çıkan taraf devlet oldu.

ne demişler para parayı çeker :turned:

Konu başlığını okuyunca benim de aklıma "para parayı çeker" geldi hemen :D

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zenginin parası,fakirin çenesi..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vay anam vay.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Böyle deme yine de
Sana çıkmasını istemezdim bu paranın..
Sağlık sıhhat afiyet..İşimiz gücümüz iyiyse en güzel servet :icon_:
Yok ben de paranın peşinde değilim zaten. Oynamam öyle şeyler.

Ama adamdaki mülke bakar mısın. Bir de üstüne loto vursun.

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
nasıl oynandığını bilmediğim gibi işim de olmaz. azıcık aşım, dertsiz başım derler ya! işte aynen öyle. zaten (Allah'ım hayırlı uzun ömür versin) Türkiye ortalamasında bir insan 65-70 yıl yaşıyor. çok da sefa sürülecek zaman kalmıyor.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bende bu oyunu oynaycaktım hiç yapmadığım bişey akşam oturuyo annemgille yarın gir oyna bi tane dedi tamam dedim kanalları geziyom bi baktım çekiliş başlamış tüh dedim gitti sonra aklıma gene devreder geldi:D ki haber aldım para iki kişiye çıkmış şans yok abi napalım