Talha Ertunç dedi ki:artık ama tek ifade koymayı yada +1 i bıraktım
Yenin ederimpesimist dedi ki:Talha sana burdan herkesin içinde tek bir soru soracağım. Doğruyu söyle lütfen. Dünkü facebook konusunu sen mi sildin?
şimdi sen bana konuyu yanlış yere açtığımı mı ima ediyorsun ??? , facebook konusunu sildin hala niye cevap veremiyorsun , MSN im konusunu da sildin. Ayıp ki ne ayıp hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun yazık sana !!!Talha Ertunç dedi ki:Yenin ederimpesimist dedi ki:Talha sana burdan herkesin içinde tek bir soru soracağım. Doğruyu söyle lütfen. Dünkü facebook konusunu sen mi sildin?
Vee
http://forum.shiftdelete.net/bolum-moderatoru-hakkinda-gorus-oneri-ve-sikayetler-t16369.0.html
özür diledim bir daha yapmayacağım dedim ama nafileeeJojoba dedi ki:şimdi sen bana konuyu yanlış yere açtığımı mı ima ediyorsun ??? , facebook konusunu sildin hala niye cevap veremiyorsun , MSN im konusunu da sildin. Ayıp ki ne ayıp hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun yazık sana !!!Talha Ertunç dedi ki:Yenin ederimpesimist dedi ki:Talha sana burdan herkesin içinde tek bir soru soracağım. Doğruyu söyle lütfen. Dünkü facebook konusunu sen mi sildin?
Vee
http://forum.shiftdelete.net/bolum-moderatoru-hakkinda-gorus-oneri-ve-sikayetler-t16369.0.html
Asın yükseklik korkum yokPcMaSTeR dedi ki:Saat Kulesine Asarız O zaman Yürüyün Arkadaşlar ! (& (& ;D
Ne yapıyorlardıESDİEN dedi ki:Ben ne moderatörler gördüm.Bu bişeymi.
Paylaşımları karalıyorlardı.Talha Ertunç dedi ki:Ne yapıyorlardıESDİEN dedi ki:Ben ne moderatörler gördüm.Bu bişeymi.
ben birde onu yapmadımESDİEN dedi ki:Paylaşımları karalıyorlardı.Talha Ertunç dedi ki:Ne yapıyorlardıESDİEN dedi ki:Ben ne moderatörler gördüm.Bu bişeymi.
bir o eksikti zaten yapmadığınTalha Ertunç dedi ki:ben birde onu yapmadımESDİEN dedi ki:Paylaşımları karalıyorlardı.Talha Ertunç dedi ki:Ne yapıyorlardıESDİEN dedi ki:Ben ne moderatörler gördüm.Bu bişeymi.
sende ayıp ediyorsunJojoba dedi ki:bir o eksikti zaten yapmadığınTalha Ertunç dedi ki:ben birde onu yapmadımESDİEN dedi ki:Paylaşımları karalıyorlardı.Talha Ertunç dedi ki:Ne yapıyorlardıESDİEN dedi ki:Ben ne moderatörler gördüm.Bu bişeymi.