Taktiğim ekran kartlarinin hiçbiri çalişmadi

orkunustun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HP Pavilion P6-2000tr modelli bilgisayarım var. Önce özellikleri yazıp sonra sorumu sormak istiyorum.
Anakart: H-Cupertino2-H61-uA TX (Cupertino2)
İşlemci: İntel Core i3-2120 3.30 GHZ
Ekran Kartı: Amd Radeon Hd 6450
Ram: 4GB DDR3
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium

bu sisteme 4gb ram ekletmek ve ekran kartını yenilemek için bilgisayarcıya gittim. fakat bilgisayarım 300 watt olduğu için yeni bir ekran kartı yetmeyeceğinden dolayı 500 wattlık yeni bir güç taktık ve rami 8gb yaptık. sonra ekran kartı için asus r7 265 seçtim fakat bunu taktığımızda çalışmadı. sonra gtx 750 denedim bunda başta ekran geldi sonra gitti. en sonunda eski 64 bitlik bir ekran kartını denedik ve o bile açılmadı. bunun sebebi nedir bir türlü anlayamadım problem nerde olabilir? yardım ederseniz sevinirim :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
PCI Express x16 slotu bozuktur. Hiçbir kart ile çalışmıyorsa ihtimaller o yönde. PCI Express x16 slotunun hemen bitişiğindeki kapasitörlere bak şişme veya patlama varsa ondan yapabilir.

orkunustun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tek eski ekran kartımı taktığımda çalışıyor. gtx750de başta ekran geldi tam derin bir oh çektim görüntü yine gitti

- - - Mesaj Güncellendi - - -

öyle olabileceğini ben de düşündüm fakat eski ekran kartımı taktığımda çalışıyor. slotlarda problem olsa eskisinin de açılmaması lazım değil miydi?