Taksitli telefon nasıl alınır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bugter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Turkcellden taksitli telefon alınır mı ? Alınırsa paketsiz veriyorlar mı ?

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
taksit kredi şeklinde yapabilirsin bi bankadan kredi çekip anca öyle bildiğim :D

bugter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arçelik veya Evkur bayilerinden senetle taksitli olarak alabilirsin.
Hocam galiba o da olmuyor.

Bildiğim Turkcell var ama ayda 81 TL diyor. Ve fiyat normalinden baya artıyor. Yokmu bunun sade işi.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
merhaba,

suan gunumiz sartlarinda taksitli telefon satin almanin birkac yolu vat. bu yollar suan malesef pesin.fiyatina.tasitlendirmek mumkun olmuyor.

1- operatorler fatura tarifenize ek olarak urun satisi yapiyorlar. ornegin 25 tl lik bir tatife kullaniyorsunu. aylik taksidi 75 tl olan bir urun aldiginizda faturaniz 100 tl olarak gelecek hem tarife ucretini hemde telefonun taksidini odemis oluyorsunuz. 24-36 ay taksit secenekleri mecvut. falat bu.taksitlendirme pesii. fiyatib uzerine artkk vaade fatki mi dersiniz, faiz mi.dersiniz o aliniyor. yani urunun taksidi bittiginde ederinden fazla odemis oluyorsunuz. tabi.her onunr gelene cihaz vermiyorlar, cihazina gore en az 3 veya 6 ay duzenli fatura odemeniz gerekiyor.

2- teknoloji marketlerin anlasmali oldugu bankalar ile o bankanin bir gorevlisi oluyor orada. size ihtiyac kredisi kullandiriyorlar. alacaginiz.urunun parasini.direk o markete yatiriyorlar, sizde bankada taksit taksit oduyorsunuz. faiz oranlari normal ihtiyac krrdisine gore biraz daha uygun ama genede faiz var. ornegib vatan bilgisayar da odea bank ile 1000 tl lik urun 12 ay vadeye toplamda 1040, tl geri odemeli almak mumkun. teknosa ing bank, media markt deniz bank.

3- bazi bankalar alisveris taksitlendirmesi yapiyor diye duydum. ornegin telefonu karttan tek.slip cekiyorsunuz, sonra ertesi gun bankaya gidip bu alisverisi taksitlendiriyorsunuz. ama bunu br arastirin tam vaakif edilim. otekinler daha cok kullanilan yontemler.

Menfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iş bankasının maksimum kartıyla vatan bilgisayardan tek çekim telefon aldım. 5 dk olmadan mesaj geldi. 55 tl karşılığında 6 taksite bölelim mi diye...
halbuki daha önce bankayı arayıp tek çekip yapsam taksit yapar mısınız dediğimde telefona yapmayız demişlerdi. direk ödemek istediğim için taksit yapmak için bi girişimde bulunmadım. ama onay versem yaparlar mıydı çok merak ediyorum :)