- Reaksiyon puanı
- 201
@REDFOKS net olarak bir seni tanıyabildim. sağdan ikinci, sağ omzunu pencereye dayamış, siyah tşörtlü olan...
diğer arkadaşlar hakkında az bir tahminim var:
sol başta sanki @pesimist duruyor gibi. @Troy bu kadroda yok, o belli...
bayan arkadaş bizim renkdaşımız @angel75 olabilir mi diye çok düşündüm. diğer bir bayan @eSa mıydı yoksa?
pencereye sırtını dayayan yeşil tşörtlü arkadaşı gözüm fena halde ısırıyor ya, bi türlü isim koyamadım. hafızamı çok zorladım ya, olmadı bi türlü...![]()
Cevap yazmayan üyelerle özel olarak ilgileneceğim eve dönünce![]()
Seyyah; Bak bu resimde redfoks un yanında oturuyorum
http://forum.shiftdelete.net/konu-d...n-istanbul-iftar-bulusmasi-3.html#post2395294
Ankara'da Rektör zirvesi yapacam rektörleri bekliyorum
Güzel foto : )
Hayırdır ODTÜ' ye yeni rektör mü atıyoruz aramızdan![]()
Benide çağır [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]Ankara'da Rektör zirvesi yapacam rektörleri bekliyorum
Güzel foto : )
Ya siz yokken forumu spammerlar bassa he he he?![]()
Benide çağır [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]
Bak bir mesajım kaldı Rektör olmaya.:mrgreen::laugh:
Yarın Ankaraya bayağı yaklaşıyorum.Gel gel araba lazımdı citroen![]()
Yarın Ankaraya bayağı yaklaşıyorum.
Çankırıdayım yarın İnşaallah.![]()
İstanbul'dan kırk yılda bi kaçtım onda da en çok gittiğim yerlerden birinde buluşmuşsunuz![]()
[MENTION=52839]Rom.[/MENTION] da eylül ayında gelebilirim diyor. Nasip olursa o zaman da bir buluşma ayarlayabiliriz
Ah nasıl da gelemedim. Ne güzel iki lafın belini kıracaktık.
Seyyah; Bak bu resimde redfoks un yanında oturuyorum
http://forum.shiftdelete.net/konu-d...n-istanbul-iftar-bulusmasi-3.html#post2395294
Mod zirvesi yapalım dedik bu sefer, üyeleri çekiştirdikBasın mensuplarını davet etmemişsiniz.
Sorma yahu fotolarda hiç fotojenik değilimdir, kameralar beni sevmiyorFotoğraftaki pozunu gören üyenin mesaj yazmaması mümkün mü @Mai Nai:mrgreen:![]()
@mr_rain lobide kalmış olabilir ses ver Selman hayattamısın yoksa Taksim ilk yardımdamı ?![]()