!pehli_one!
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Beyler Takipçi Hilesi Nasıl yapcaz acill yardım pls
paralımıSosyalbayilik .com var ama biraz takipçiler düşüyor 1500 takipçinin 500ü düştü. Referans olarak beleşe gelmişti. Ben sosyalbayilik'in beğeni hizmrtini öneririm 2500 beğeni almıştım hem bol bol gönderdiler hem de hiç düşüş olmadı
Hayır ama süreli engelleme gelebilir ve hile ile girenler sonra hemen çıkıyor zaten.Yaw bu hileler hesaplarin kapanmasına neden olur mu acaba?
Peki bu ücretli takipçi almak mantıklı mı? Yani organik falan denilen paketler oluyor ya...Hayır ama süreli engelleme gelebilir ve hile ile girenler sonra hemen çıkıyor zaten.
Öyle alınca sen şifre vermek zorunda kalmıyorsun ve 2-3 tane yerine 1000 tane filan veriyorlar.Peki bu ücretli takipçi almak mantıklı mı? Yani organik falan denilen paketler oluyor ya...
Mesela şu 5.paket gerçek takipçi mi oluyor o zamanÖyle alınca sen şifre vermek zorunda kalmıyorsun ve 2-3 tane yerine 1000 tane filan veriyorlar.
Veya hesaba zarar vermeyecek nereden takipçi alabilirim sence hocam ?Öyle alınca sen şifre vermek zorunda kalmıyorsun ve 2-3 tane yerine 1000 tane filan veriyorlar.
Evet onun bir sistemi var ama para vermeye değmez.Mesela şu 5.paket gerçek takipçi mi oluyor o zaman Instagram Takipçi Satın Al » Takipçi Devi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya hesaba zarar vermeyecek nereden takipçi alabilirim sence hocam ?
Sen şifreni vermedikçe hesaba zarar gelmez zaten ve versen bile bir sorun olmuyor genellikle.Mesela şu 5.paket gerçek takipçi mi oluyor o zaman Instagram Takipçi Satın Al » Takipçi Devi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya hesaba zarar vermeyecek nereden takipçi alabilirim sence hocam ?
Nasil olacak peki hocamBöyle yapınca hızlı bir şekilde takipçi kazanmış oluyorsun ama tek tek de kazanabilirsin para vermeden.
Hmm anladım hocam sağolasınŞifreni vermen karşılığında takipçi arayıp seni takip etmelerini sağlayabilirsin ama aynı zamanda sen de başkalarını takip edersin gt gibi düşün burada izin veriliyormu bilmiyorum link veremem youtubeden bakabilirsin.