Takılma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByST7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem oyunlarda hem internette sayfa değiştirken veya bilgisayarda değiştirirken takılmalar oluyor.Bu sorun 2-3 ay öncede vardı format attıktan sonra geçmişti ve bugüne kadarda aynı sorun tekrar olmamıştı.3 gündür açmamıştım bilgisayarı ve bugün açtığımda eski yaşadığım sorun tekrar başladı.Isınma problemi yok kasa içinide temizledim.Virüsden desek son 15-20 gündür birşey yüklememiştim.Daha önce ekran kartını değiştirmiştim ve değiştirmeden öncede vardı yani ekran kartındada problem yok.Power'ıda değiştirdim daha önce.Bilgisayarda gereksiz herşeyi sildim ve 75 gb boş alan var.Hatta bazen bilgisayar bir süre açık kaldıktan sonra geçiçi olarak sorun geçiyor.Bir süre sonra tekrar başlıyor.

2 GB RAM
AMD Athlon x2 250 processor 2 CPU 3.0GHz
AMD Radeon R7 200 Series
1366 x 768 32 bit 60hz

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Miladı dolmuştur işlemcinin falan. Ekran kartıyla darboğaz yapıyorda olabilir. Ek ramde sorunu çözebilir.

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Miladı dolmuştur işlemcinin falan. Ekran kartıyla darboğaz yapıyorda olabilir. Ek ramde sorunu çözebilir.

iki ram vardı toplam 4gb biri bozuldu şuan tek ram var.dediğim gibi ekran kartı değiştirmeden öncede değiştirtikten sonrada aynı sorun var.

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
disk birleştirme yapınca düzeldi.sorun çözülmüştür.