Tahribat.com Davetiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Msfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tahribat davetiyesi isteyen arkadaşlar kaliteli yabancı torrent siteleriyle takas yapabilirim veya hesabıyla

djalper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar tbt den DJ_Alper

tahribat.com kefilliği vereceğim adı üstünde kefillik yani sizin yaptığınız olaylardan kefil olan kişi sorumlu olur kefil olunan ceza alırsa otomatik olarak kefil olan kişide ceza alır. Onun içindirki kefilliği verecek olan ben olduğuma göre bazı şartlarım olacak.

• shiftdelete de aktif ve eski üyelere öncelik vereceğim..
  • 20 yaşından küçüklere vermeyeceğim
  • en az 1 dalda bilgili adam istiyorum (bilgi işlem, hukuk, donanım, sağlık, finans vs .vs .vs) yani boş adam gelmesin aga
  • Sizden ek bilgiler isteyebilirim. Güvensizlik söz konusu olursa sıkıntı yok ( sonuç olarak bana güvenmeyene ben nasıl güveneyim :)

Bu siteden başka bir yerde konum yokturb shiftdeletenin kalitesine güvenerekten burda açıyorum konuyu.

kefillik alımım 01/02/2013 tarihine kadar olacaktır ve toplam 5 kişi ile sınırlıdır.

başvuru maillerinizi g m a i l@ d j a l p e r . n e t mail adresime gönderebilirsiniz (sadece mail msn kullanmıyorum)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok artık :-D:-D benimde üyeliğim var fakat bu kadar büyütülecek bir yermi ?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamlar tbt den DJ_Alper

tahribat.com kefilliği vereceğim adı üstünde kefillik yani sizin yaptığınız olaylardan kefil olan kişi sorumlu olur kefil olunan ceza alırsa otomatik olarak kefil olan kişide ceza alır. Onun içindirki kefilliği verecek olan ben olduğuma göre bazı şartlarım olacak.

• shiftdelete de aktif ve eski üyelere öncelik vereceğim..
  • 20 yaşından küçüklere vermeyeceğim
  • en az 1 dalda bilgili adam istiyorum (bilgi işlem, hukuk, donanım, sağlık, finans vs .vs .vs) yani boş adam gelmesin aga
  • Sizden ek bilgiler isteyebilirim. Güvensizlik söz konusu olursa sıkıntı yok ( sonuç olarak bana güvenmeyene ben nasıl güveneyim :)

Bu siteden başka bir yerde konum yokturb shiftdeletenin kalitesine güvenerekten burda açıyorum konuyu.

kefillik alımım 01/02/2013 tarihine kadar olacaktır ve toplam 5 kişi ile sınırlıdır.

başvuru maillerinizi g m a i l@ d j a l p e r . n e t mail adresime gönderebilirsiniz (sadece mail msn kullanmıyorum)

Ne kadar Tbt desin?

Aynı zamanda tahribat.com adında bir konu vardi.

(bende dağittim ama konu acmadim)

djalper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] kefillği ben konu açarak veriyorum
dağıtma yok bende

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=212680]djalper[/MENTION] banada kefil olur musun? :)

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
922250@gmail.com adresine davetiye rica ediyorum. Karşıyığında Arena-Tr veya Turktorrent davetiyeleri verebilirim.

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kefilliğini boşa çıkarmayacağım bilgisiyle birlikte bir davetiye de ben talep ediyrum, teşekkür ederim.

banneduser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TBT için davetiye kodu arıyorum.Saygılar...

banneduser@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

TBT için davetiye kodu arıyorum.Saygılar...

banneduser@hotmail.com