Tag Kullanımı ve SEO

Bu konuyu okuyanlar

OnurFK

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2011
Mesajlar
1,845
Reaksiyon puanı
4
Puanları
38
İyi günler . Wordpress altyapısı kurulu olan web sitemde yazılarıma eklediğim etiketlerin sitede gözükmesini istemiyorum. Öncelikli sorum bu etiketlerin css kodlarıyla font boyutunu küçülterek görünürlüğünü kaldırmak SEO ya herhangi bir zararlı etkide bulunur mu ? İkinci sorum ise kullandığım tema twenty sixteen teması , temanın style dosyasında ve ya archive dosyasında etiketlerle ilgili bir yere rastlayamadım , nasıl bu ayarları yapabilirim ? İlgilenirseniz memnun olurum tekrar iyi günler.
 

erentcolak

Öğrenci
Katılım
13 Temmuz 2018
Mesajlar
84
Reaksiyon puanı
26
Puanları
8
Yaş
25
Etiket kullanımını çoğu Seo uzmanı tercih etmez. Ben ilk internet sitesi deneyimde etiketleri indexe açarak büyük bir hata yapmıştım. Google etiketleri baz alarak sıralamaya dahil ettiği için keyword yoğunluğu noktasında siteyi olumsuz etkiledi. Size tavsiyem Seo ayarlarından etiketlerinize noindex verin, etiketleri kullanın fakat konuyla ilgili etiketler olsun ve bir iki taneyi geçmesin. Burada amaç google botlarının ve elbette ziyaretçilerinin dikkatini çekmek. Onun dışında Seo'ya olağan dışı bir katkısı olacağını zannetmiyorum.
 

ulusalharp

Öğrenci
Katılım
26 Ağustos 2018
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
2
Puanları
1
Yaş
36
çok fazla etiket kullanımı spam olarak algılanıyor eğer makul seviyede ise 4-5 tane etiket varsa sayfada sıkıntı çıkartmıyor google
 
Üst