Tablette 3g Nedir ?

upsheroes02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler tablette 3g nedemek 3g olan cihazlar heryerden sınırsız bedava internetemi bağlanır

PROchemist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sim kartınızı yada 3g modeminizi takıp internete girebilme imkanı sunuyor.

upsheroes02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sim kart takınca sınırsız bedava olyor demi

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
hayır; mesela Vınn kullanıyorsun, onun sim kartını takıp internete girebilirsin, yada telefon hattın internete acıksa o sım kartı takıp girebilirsin. :)

Google Android

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla "3G Modem" paketlerinde sınırsız tarife mevcut değil.yani belli bir kotanız var o kotanız ne kadarsa o kadar internete erişim sağlayabiliyorsunuz...

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
bildiğim kadarıyla "3G Modem" paketlerinde sınırsız tarife mevcut değil.yani belli bir kotanız var o kotanız ne kadarsa o kadar internete erişim sağlayabiliyorsunuz...

avea süper jet diye var ama 59TL olan pakette fatura modem taksiti ve bir kaç detaydan dolayı 59TL gelmiyor... 15GB akk ile sınırsız ancak 12 ay boyunca bitince iptal etmek şart... ek ücret yansıtıyor...

Google Android

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea süper jet diye var ama 59TL olan pakette fatura modem taksiti ve bir kaç detaydan dolayı 59TL gelmiyor... 15GB akk ile sınırsız ancak 12 ay boyunca bitince iptal etmek şart... ek ücret yansıtıyor...

bilgilendirdiğin için teşekkürler.zaten 3G Modemlerin hızı yetersiz birde üstüne AKK saçmalığını getiriyorlar...

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
super jet 21,6Mbps ve 41,2Mbps iki model huawei modem içeriyor bende E1820 var 21,6Mbps hıza erişebiliyor... maksimum faturasıda 110TL oldu...

super jet 21,6Mbps ve 41,2Mbps iki model huawei modem içeriyor bende E1820 var 21,6Mbps hıza erişebiliyor... maksimum faturasıda 110TL oldu...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben de laptop'a 3g modem düşünüyordum. ihtiyaç olduğunda bir kafeye falan girmek gerekiyor. sonra orada oturmak için yaptığın gideri düşününce zaten o paranın kat kat fazlasını veriyorsun. onun yerine modem alıp çayır, çimen istediğin yerde çalış.

Reaksiyon puanı
16,128
o super jetmodem E1820 benim elimde ve akk aşıldı hızı düşmedi düzgün çeken yerde hızı 21,6Mbps olmasada yakını oluyor.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
o super jetmodem E1820 benim elimde ve akk aşıldı hızı düşmedi düzgün çeken yerde hızı 21,6Mbps olmasada yakını oluyor.
tarife oldukça iyi gözüküyor. kademeli kısmı hoşuma gitti. sitede biraz karışık anlatmışlar kullanımla alakalı biraz bilgi verir misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam 3g özellikli tablet telefon olarak kullanılabiliyor mu
üzgünüm hiçbir tablet telefon olarak kullanılmıyor sadece internete girme imkanı sağlıyor o da 3g desteklediği zaman ve bu tabletler genelde daha pahalı , bugün çok yer dolaştım ve iyice sordum istediğim tablet çok pahalıydı bende ucuz ve kullanışlı bir şey arıyorum :unsure:

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üzgünüm hiçbir tablet telefon olarak kullanılmıyor sadece internete girme imkanı sağlıyor o da 3g desteklediği zaman ve bu tabletler genelde daha pahalı , bugün çok yer dolaştım ve iyice sordum istediğim tablet çok pahalıydı bende ucuz ve kullanışlı bir şey arıyorum :unsure:

bende var isterseniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim avea hattım var ve sınırsız internet paketim var bunu 3g tablete takarsam kendi telefonum için ne hat kullanıcam :confused1:

excusable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı tabletlerde ek yazılım kurarak telefon olarak kullanabiliyorsunuz.

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim avea hattım var ve sınırsız internet paketim var bunu 3g tablete takarsam kendi telefonum için ne hat kullanıcam :confused1:

Cift hat kullanitsin biri kapaliyken digeri calisir. Turkcell bu imkani sagliyor ama Avea saglarmi bilemem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
reeder a7s tabeletinde arama özelliği var fakat arama yapamıyorum bilgisi olan varmı ?