upsheroes02
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
beyler tablette 3g nedemek 3g olan cihazlar heryerden sınırsız bedava internetemi bağlanır
bildiğim kadarıyla "3G Modem" paketlerinde sınırsız tarife mevcut değil.yani belli bir kotanız var o kotanız ne kadarsa o kadar internete erişim sağlayabiliyorsunuz...
avea süper jet diye var ama 59TL olan pakette fatura modem taksiti ve bir kaç detaydan dolayı 59TL gelmiyor... 15GB akk ile sınırsız ancak 12 ay boyunca bitince iptal etmek şart... ek ücret yansıtıyor...
tarife oldukça iyi gözüküyor. kademeli kısmı hoşuma gitti. sitede biraz karışık anlatmışlar kullanımla alakalı biraz bilgi verir misin?o super jetmodem E1820 benim elimde ve akk aşıldı hızı düşmedi düzgün çeken yerde hızı 21,6Mbps olmasada yakını oluyor.
üzgünüm hiçbir tablet telefon olarak kullanılmıyor sadece internete girme imkanı sağlıyor o da 3g desteklediği zaman ve bu tabletler genelde daha pahalı , bugün çok yer dolaştım ve iyice sordum istediğim tablet çok pahalıydı bende ucuz ve kullanışlı bir şey arıyorum :unsure:selam 3g özellikli tablet telefon olarak kullanılabiliyor mu
üzgünüm hiçbir tablet telefon olarak kullanılmıyor sadece internete girme imkanı sağlıyor o da 3g desteklediği zaman ve bu tabletler genelde daha pahalı , bugün çok yer dolaştım ve iyice sordum istediğim tablet çok pahalıydı bende ucuz ve kullanışlı bir şey arıyorum :unsure:
Arkadaşlar benim avea hattım var ve sınırsız internet paketim var bunu 3g tablete takarsam kendi telefonum için ne hat kullanıcam :confused1: