Tabletlere donanım eklenebiliyormu

Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum düşündüğüm tablet Ainol Novo Aurora 2 fakat bu tabletlere sonradan donanım eklemek mümkün mü ? :confused1: örneğin ram'i, işlemciyi, veya grfik kartını yükselte biliyomuyuz yoksa entegre mi yani aldığımız haliyle mi kalıyo yardımlarınız için teşekkür ederim birde tablet seçimimi yorumlarsanız çok müteşekkir olurum :rolleyes: yoksa aklım karışıp gidecek :cursing: öğrenciyim bu arada :biggrin:

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
mümkün değil. cep telefonunun büyütülmüş halinden ibaret şu an tabletler. aynı mantık üzerinde düşünebilirsin

Reaksiyon puanı
0
hmm peki tablet seçimim hakkıında ne düşünüyorsun hala popülerliğini koruyan bir tabletmi yoksa daha ucuza daha iyileri var mı ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bütçenizi ayarlayabilirseniz bilindik markaların tabletlerini tercih etmenizi öneririm. servis, malzeme kalitesi, donanım ve yazılım açısından büyük markaların tabletleri çok daha öndeler.

nexus 7, apple ipad mini ve galaxy tab 10.1 piyasadaki önde gelen tabletler.

çin malı tabletler arasında ise ainol farklı bir yere sahip. diğer markalardan daha fazla kullanıcısı var buda ona yazılımsal avataj sağlıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öğrenci olduğum için bütçe konusunda sıkıntım var maalesef ama onun dıında bide fatih projesi durumu var inş verilirde almama gerek kalmaz ainol ün bu tableti bence ii gibi geldi 10.1 benim için hem pahalı hem de büyük vs vs.7'' benim işimi görür teşekkür ederim yorumlarınız için.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
geçen burda incelemesi olan evotab x8-hd ben düşünüyorum istersen bir bak ona