Tabletim kasıyor donuyor çöküyor

Trencher

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar Casper marka tabletim var.Tableti sıfırlıyorum kuruyorum uygulama yüklerken donuyor ve format atmak zorunda kalıyorum ve bu 2-3 kere tekrar ediyor.Nasıl düzeltebilirim ??

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Arkadaşlar Casper marka tabletim var.Tableti sıfırlıyorum kuruyorum uygulama yüklerken donuyor ve format atmak zorunda kalıyorum ve bu 2-3 kere tekrar ediyor.Nasıl düzeltebilirim ??

Öncelikle format atma, resetlemek için bir iğne yardımıyla resetleme deliğini kullan.
Açılınca tableti fabrika ayarlarına geri gönder.
Bu aşamadan sonra kurduğun uygulama işlemci, grafik, ve ram tüketimi konusunda tabletini zorluyorsa hiç indirme zahmetine girme.

Özetle tabletinin özelliklerine göre uygulama indir yoksa sorunu tekrarlar durursun.

Trencher

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Google Play güncelle diyor ve güncellerken donuyor :)

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Google Play Hizmetlerini guncellerken baya dusuk islemcilerde takilma gorulur. Eski telefonumdan bilirim. S6310 tek cekirdek 1GHZ oldugu icin format sonrasi play hizmetleri guncellerken acayip kasip kilitleniyodu 4 5 dk bekliyodum telefon anca kendine geliyodu. Normal yani.

Trencher

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Teşekkürler mesajlarınız için :) Şu Anda Yazılım indiriyorum tablete yazılım yükleyeceğim.(Rom Yükleme)

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Google Play Hizmetlerini guncellerken baya dusuk islemcilerde takilma gorulur. Eski telefonumdan bilirim. S6310 tek cekirdek 1GHZ oldugu icin format sonrasi play hizmetleri guncellerken acayip kasip kilitleniyodu 4 5 dk bekliyodum telefon anca kendine geliyodu. Normal yani.

+1