- Konuyu başlatan
Bahadir06ANK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 76
yapamaz çünkü ben o tuşu mahvettimSenin bu durumu çözmen imkansız herhangibi telefıncu bile yapar o tuşu
yapamaz çünkü ben o tuşu mahvettimSenin bu durumu çözmen imkansız herhangibi telefıncu bile yapar o tuşu
Bi fotosunu atsana şu tuşunyapamaz çünkü ben o tuşu mahvettim
Dediğim gibi ses açma tuşunu cihaz açıkken ekranı kitleyip uyandırmada ve cihazı kapatmada kullanabiliyorum sadece kapalıyken açmıyor.Yani öyle tek uygulama kurularak oldu bittiye gelecek işte deyil baya androidi geçtim linuxun derinlerine inmek gerekiyor ki sen daha androidde amatörsün
Tuş leşBi fotosunu atsana şu tuşun
Tekrar atabilirmisiniz bulamıyorum ?Resimden hiçbirşey anlaşılamayacak kadar mahvolmuş ancak bu isteğinizi yapan şimdilik bir kişi var oda size dün attığım kaynak
Ama buda her cihazda işe yaramıyor(daha çok eski cihazlat) root gerekliXdada bi kişi yapmış belki yaparız hocam
[Q] Power on when plugged in (boot when docked)?
Buda konusu ama baya proluk gerekiyor
aynen bunu yaptım olmadıAma buda her cihazda işe yaramıyor(daha çok eski cihazlat) root gerekli
NoMoarPowah ı cihaza bir türlü kuramadım daha önce de hata veriyorduNasıl aklıma gelmez NoMoarPowah!
Alarm kuruyorsunuz alarm vakti geldiğibde eğer cihaz kapalıysa cihazı kendisi açıyor tek yapmanız gereken alarm kurmak
Cihazın rootsuz tsbi olmazaynen bunu yaptım olmadı
Rootlu cihazCihazın rootsuz tsbi olmaz
İşimiz o zaman çok kolay çünki playlpm klasörü senin tablette bulunması gerekiyordu olmama durumu neredeyse yok sayılırRootlu cihaz
Tableti birazdan tekrar açmayı deniycem playplm değil de ona benzer bi dosya vardı bulunca yazarımİşimiz o zaman çok kolay çünki playlpm klasörü senin tablette bulunması gerekiyordu olmama durumu neredeyse yok sayılır
/system/bin/playlpm
NoMoarPowah! Konusunıda resimle anlatsanız sorunun me oldığunu kestiremiyoruz böyle
Maalesef açılıyorTelefon açıkken şarja takın şarjdayken kapatın. Geri açılıyor mu ?
bunu çok ucuza yaparlar takma kafaya.![]()
Dediğim gibi ses açma tuşunu cihaz açıkken ekranı kitleyip uyandırmada ve cihazı kapatmada kullanabiliyorum sadece kapalıyken açmıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Tuş leş
CİDDİ ciddi bunu toparlayabilirler mi ?bunu çok ucuza yaparlar takma kafaya.
yaparlar çok da zarar yok pcb sağlam bakırları duruyor yeni butonu takabilirler benim eski tabletin usbsini yakmıştım o olmazdı samsung daha kaliteli pcb kullanıyor.CİDDİ ciddi bunu toparlayabilirler mi ?
Bi tamirciye götüriyim ozaman. Yapamayacaklar gibi ama neyse. Bana iki tane kablo çıkarsa yeter.yaparlar çok da zarar yok pcb sağlam bakırları duruyor yeni butonu takabilirler benim eski tabletin usbsini yakmıştım o olmazdı samsung daha kaliteli pcb kullanıyor.
Vallaha ben çok yaktım gibi iki tane kare gibi karartı varya oralardı bacak yerleriyapamazsa kapatsın o dükkanı ...
Bir kaç yere götürürüm hemen ilk gördüğüme yapışmam.şansını dene abartılı para isterseler hayırlı işler de ...