Tablete Uygulama yükleyemiyorum.Yardım!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mania61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mania61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bende GM e-tab 4 Öğretmen Tableti Var.APK yi flash ile atıyorum tablete ancak tablette dosya yöneticisi olmadığı için Apk dosyasını bulamıyorum.Wifi yok Google Play dan uygulamayı yükleyeyim.Bana yardımcı olurmusunuz Tablete Nasıl uygulama yükleyebilirim.Pc üzerinden tablete yükleniyor mu.

RuneS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Es dosya yöneticisini indmeni tavsiye ederim sahsen4 ben onu kullanıyorum ve memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya tablette apk yi nereden açıcam hiçbir dosya yöneticisi yok ki

mania61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi de tabletten APK yi nerden açıcam

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ya bende GM e-tab 4 Öğretmen Tableti Var.APK yi flash ile atıyorum tablete ancak tablette dosya yöneticisi olmadığı için Apk dosyasını bulamıyorum.Wifi yok Google Play dan uygulamayı yükleyeyim.Bana yardımcı olurmusunuz Tablete Nasıl uygulama yükleyebilirim.Pc üzerinden tablete yükleniyor mu.
herhangi bir uygulama marketi varmı tablette google play vb?

T

the man

SDN Okuru
E tab 5 te apk indirebiliyoruz ama apkların açılması için güvenlikten ayarı var ama güvenlik açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bende e-tab5 ogrenci tableti var ama apk yukluyemiyorum cunku bilinmeyen kaynaklar kismi yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende general mobile e-tab 5 var fakat bluetooth calismmio yardim edermisiniz lutfen

R

RTFL

SDN Okuru
E tab5 1dk sonrasına alarm kur ve tableti kapat alarm çalınca ortadaki yeri göz işaretine getir tablet açılınca bildirim panelinden bluetooth u aç