meb in verdiği aidata 10 tablete 3 gb yetermi, aslında 2 gb çok yeterli ama gelecekte uygulamalara çok güncelleme gelecek, sorun yok ama optimizasyon gelmiyor pubg ve brawl starsa. sizce yetermi
teşekür ederim
Ben IPad 6 Kullanıyorum. 32 GB Hafıza 3 GB Ram açmadığı uygulama kastığı oyun yok gayet kullanışlı 3 gb rammeb in verdiği aidata 10 tablete 3 gb yetermi, aslında 2 gb çok yeterli ama gelecekte uygulamalara çok güncelleme gelecek, sorun yok ama optimizasyon gelmiyor pubg ve brawl starsa. sizce yetermi
eğer android ise gelecekte yetmeyebilir.meb in verdiği aidata 10 tablete 3 gb yetermi, aslında 2 gb çok yeterli ama gelecekte uygulamalara çok güncelleme gelecek, sorun yok ama optimizasyon gelmiyor pubg ve brawl starsa. sizce yetermi
Androidse aynen geleceğe yetmeyebilireğer android ise gelecekte yetmeyebilir.
Kardeşim afedersin ama kimsin sen ya. Tablete 8 GB RAM ne diyon sen ya. 3 GB RAM yeterlidir.en az 8 gerek.
iPad'e 2gb ram koy yine yeter. Android'de minimum 3/4GB gerek.Ben IPad 6 Kullanıyorum. 32 GB Hafıza 3 GB Ram açmadığı uygulama kastığı oyun yok gayet kullanışlı 3 gb ram
Bilgisayar değil tablet diyoren az 8 gerek.
Yeterli olur, fakat yukarıdada bahsettikleri gibi işlemciye vs.'de dikkat et.meb in verdiği aidata 10 tablete 3 gb yetermi, aslında 2 gb çok yeterli ama gelecekte uygulamalara çok güncelleme gelecek, sorun yok ama optimizasyon gelmiyor pubg ve brawl starsa. sizce yetermi
1.5 ghz 4 çekirdek işlemcinm var yeterli olduğunu düşünmüyorumYeterli olur, fakat yukarıdada bahsettikleri gibi işlemciye vs.'de dikkat et.
2 gb gerek androideiPad'e 2gb ram koy yine yeter. Android'de minimum 3/4GB gerek.
İşlemcin kötü PUGB oynayamazsın.1.5 ghz 4 çekirdek işlemcinm var yeterli olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 gb gerek androide
zaten pubg daha sevnmiyorum sadece test yapacağım brawl stars kaldırsın yeterİşlemcin kötü PUGB oynayamazsın.
meb in verdiği aidata 10 tablete 3 gb yetermi, aslında 2 gb çok yeterli ama gelecekte uygulamalara çok güncelleme gelecek, sorun yok ama optimizasyon gelmiyor pubg ve brawl starsa. sizce yetermi
gelecekte mesela 2025 de yeterli olmaz diye düşünüyorum ya tablet güncellemeleri ya uygulama güncellemeleri optimizasyon genelikle yokBenimde bir telefonum var 2 GB ramli ama çok geç açılıyor uygulamalar 3 gayet yeterlidir. Hele hele tabletse.
2gb ramli androidler 200 300mb boş bırakıyor nereye yetiyor2 gb gerek androide