ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
tablet veya telefondan pubg mobile da avantajları nedir hangisi tercih etmeliyim
hayır kuzenim 4 parmak full gyro oynuyor ve bende bazen tabletinden oynuyorum telefona göre çok daha rahatEğer tablette, oyun kolu olmadan oynarsan; hareket etmek, nişan almak zor olur.
Tamam, rahat oynuyorsa, büyük ekran daha iyidir.Tablet daha rahat bir oynayış sunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır kuzenim 4 parmak full gyro oynuyor ve bende bazen tabletinden oynuyorum telefona göre çok daha rahat
PUBG Mobile'ın kullanıcı kitlesi genellikle çocuk olduğu için elleri küçük olur ve telefon rahat olur, ama eli büyükse tablet de olabilir. Tabletin boyutuna ve elin boyutuna bağlı.hayır kuzenim 4 parmak full gyro oynuyor ve bende bazen tabletinden oynuyorum telefona göre çok daha rahat
doğru diyosunPUBG Mobile'ın kullanıcı kitlesi genellikle çocuk olduğu için elleri küçük olur ve telefon rahat olur, ama eli büyükse tablet de olabilir. Tabletin boyutuna ve elin boyutuna bağlı.
Mesaj yazmak yerine mesajımı beğenebilirdin.doğru diyosun
benim ellerim orta büyük hala kararsızımPUBG Mobile'ın kullanıcı kitlesi genellikle çocuk olduğu için elleri küçük olur ve telefon rahat olur, ama eli büyükse tablet de olabilir. Tabletin boyutuna ve elin boyutuna bağlı.