Tablet pc sd kart sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harunn35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harunn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. casper nirvana 7 inç tablet pc kullanıyorum son birkaç gündür sd kart denetleniyor diye bir uyarı alıyorum.tablet sürekli kendini kapatıp açıyor sistem arayüzü,launcher,vs sürekli kendini durduruyor tableti fabrika ayarlarına döndürdüm fakat bir şey değşmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim..

muhtaremmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. casper nirvana 7 inç tablet pc kullanıyorum son birkaç gündür sd kart denetleniyor diye bir uyarı alıyorum.tablet sürekli kendini kapatıp açıyor sistem arayüzü,launcher,vs sürekli kendini durduruyor tableti fabrika ayarlarına döndürdüm fakat bir şey değşmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Arkadaşîm selamlar bende de aynı sorun var be bendede o yazı yarım saat boyunca kalkmıyor.tablet kapalıyken her açtığımda sd kart hazırlanıyor logosu çıkıyor.be o kalkmadan hiçbirşey yapamıyorum.lütfen bir yol bulduğunda bana bir mesaj atarmısın? Tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var alalı 2 gün olmadan başladı hemde bu sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede var bu sorun alalı 2 gün oldu bu sorun sd kartı direk çıkarttığımız için oluyor sd kartı ayarlar depolama kısmından sd kart bağlantısını keserek çıkartmalıyız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben sorunu çözdüm isteyene anlatabilirim sıkıntı degil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bendede aynı sorun var banada anlatırmısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1: Bende casper nirvana 7 inç tablet aldım alalı 20 gün oldu . Şimdi Sd kart hazırlanıyor hatalar denetliyor yazısı gitmiyor. Tablet kendini kilitlediğinde kilit tuşuna basıp açamıyorum . Reset atıp tekrar açmam gerekiyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm fakat hala aynı . Şimdi ikinci kez fabrika ayarlarına dönüyorum. Elime geçen her elektronik eşya bozluyor sanki . Lütfen düzelten arkadaşım bizede yardımcı ol yoksa kafayı yiyeceğim :D Cevabını bekliyoruz teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben dede aynı sorun var. bir çözüm buldum ama bende işe yaramadı. belki modelin farklı olmasındandır. kısaca anlatıyım isterseniz deneyin derim...
1- tabletinizi kapatın.
2- güç tuşu (açma kapama) + ses (+) ses(-) tuşlarının üçüne aynı anda basın ve tabletin açılmasını bekleyin.
3- recovery mod açılacak ve Ses (-) tuşunu kullanarak (Wipe media partition ) sekmesine gelin ve ses(+) tuşuna basın.
4-ondan sonrakı şeçeneklerde (yes) bölümü şeçin .
Çözüm bu şekildeymiş fakat benim tablette ses(+) tuşuyla şeçim yapamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bndede yazıo sd kart yaım saat beklein gidio sonrada sd kart çıkarıldı dio fotoğraf çekilmio :thumbdown:

onurpoyraztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) arkadaşlar kesin çözümü buldum..
1- Öncelikle tablet açılır açılmaz ekran ayarlarına (tableti çok kasmadan çünkü donuyor) girip ekran uyku ayarını never time yapıyoruz ekranın hiç sönmemesi lazım sönünce tekrar reset atarak açmamız gerekiyor.
2- Usb kablosu ile tableti bilgisayara bağlayıp bekliyoruz hiç bir işlem yapmıyoruz sd kart denetleniyor hatası kalktığında tablet bilgisayara bağlanmış oluyor. (sd hatası ne kadar uzun sürer bilmiyorum benim ki 20dk da bağlanmıştı bi keresinde 40 dk bekledim)
3- Bilgisayarıma girip tabletin görünen sd kartlarına sağ tıklayıp biçimlendir diyoruz.
Biçimlendirme özellikleri : Fat 32 ve 64 Kb şeklinde biçimlendiriyoruz. (yavaş biçimlendirme yapıyoruz)
daha sonra tablete hard reset atıyoruz. Bilmeyen arkadaşlar için hard reset'ide anlatabilirim =)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Casper alan cilesine katlanir .casper neden alirsinizki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses+ tuşuyla seçim yapamıyorum hangi tuşla yapabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses+ tuşuyla seçim yapamıyorum bende hangi tuşla yapabilirim biliyor musun:?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
usb depolama aç tuşuna basamıyorum
nasıl olacak biliyor musun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim tabletimde de aynı sorun var yardım edin lütfen:helpsmilie:

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Micro sd karti cikartinca da ayni sorunu veriyormu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onur poyraz kardeş hard reset fabrika ayarlarına mı sıfırlamak oluyo ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adrkadaşım seçim yapmak için snin bir bağdaştırıcı kablo ile klavyeye ihtiyacın olacak o sorunu bende yaşadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bendede aynı sorun vardı, casper servise götrürdüm ( Antalyada Oturuyorum ) taaa İstanbula gönderdiler düzeldi geldi... Bugün aynı sorunu tekrar yaşadım :( Bence sorunun sebebi "Clean Master" uygulaması çünkü tableti açtım "Clean Master" ile tarattım ardından bi kapatıp açayım dedim aynı hatayı verdi :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş hard reset derken ben bağladım casper nirvanayı pc ye CTA diye bi disk geldi sağ klick yapıp biçimlendir dedim FAT 32 ye ayarlaım ve şuan yavaşça biçimlendiriyor ve tableti uyku modu never time ???? böylemi olmalı ??? :confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bu casper ın çilesi bitmez arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben anlatayım kardeşim casper tableti alıyorsun ayakta elinde tutuyorsun sağ ayağını geriye doğru çekiyorsun kalecilerin degaj pozizyonuna geliyorsun tableti bırakıyorsun ve şutluyorsun sonra yenisini alıyorsun kesin çözüm bu ama yeni alacağın tablet casper olmayacak:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tablet exper e7han sd kart takmadan once sorun yoktu taktım tablet mal oldu
:mrgreen: