Tablet pc açılıyor ekran gelmiyor

temp512

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=1]

Codegen Ultimix94
[/h]

yeni bir tablet bilgisayar aldım .10 gün kadar kullanmadım . tekrar açmayı denediğimde açıldı, ekran ışığı yanıyor fakat hiç bir aktivite yok menü tuşuna bastığımda ses geliyor . ne yapmalıyım lütfen yardımcı olabilirmisiniz. tablet yukarıdaki linkte mevcut inceleye bilirsiniz.

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun gibi tabletlerde genelde reset deligi oluyor varsa onu dene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende tabletimi 1 ay kadar oldu gayet iyi çalışıyodu ama 1 hafta kadar kullanmadm bide yüz üstü yere düştü ama çok iyi çalşıyordu. simdi tabletim açıılıyor ama ekran gelmiyor dewamlı amdroid yazısı var ne yapmam gerek lütfen sölermisnz? :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş lar casper tabletim var kendiliginden ekran gitti acıyorum ekranın ışıgı gelıyor ama ekran yazılıları gelmıyor ne yapmalım yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni bir tablet bilgisayar aldım .10 gün kadar kullanmadım . tekrar açmayı denediğimde açıldı, ekran ışığı yanıyor fakat hiç bir aktivite yok menü tuşuna bastığımda ses geliyor . ne yapmalıyım lütfen yardımcı olabilirmisiniz

rock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bir tablet bilgisayar aldım .10 gün kadar kullanmadım . tekrar açmayı denediğimde açıldı, ekran ışığı yanıyor fakat hiç bir aktivite yok menü tuşuna bastığımda ses geliyor . ne yapmalıyım lütfen yardımcı olabilirmisiniz

tabletin markası ne

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletimin açıldığına dağir ses geliyor ama kapattığımızdaki gibi karanlık duruyor ne yapmalıyım.Lütfen yardımcı olun :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaaaa aynısı bendede oluyor oyun oynuyordum başlaya bastım bir anda ekran mosmor oldu açılıyor kapanıyor fakat ekran mor ne yapmalıyım biri bana cvp versin tabletim onyo trendy tab2:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim tabletim gigaset qv830 en son actım sabah acılıyordu 5 dk sonra geldim acılmadı ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bende de piranha ice tab 9.0 war . İlk önce tablet masadan düştü. Ekranı kırıldı . Sonra da açmaya çalıştım ekranın ışığı geliyor fakat ekran yazıları gelmiyor güç tuşu ses açma ve kapatma tuşlarına aynı anda bastığımda ise komut yok diyor ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim tablet yere düştü camı falan kırılmadı ama ekran görüntüsü açılmıyor ne kadara yaptırılır:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tableti Lenovo bu yüz üstü yere düştü açma düğmesine bastım ses geliyor ama görüntü yok tablette hasar yok garantisinin bitmesine 2 yıl var yaptırayım mı yoksa garantiye mi vereyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımde tabletim yere duştu ama sapa saglam ama ekranın ısıgı geliyor ama acılmıyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada aynısı oldu ama bende baştaki android felanda gelmiyor sadece ışık geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:ses ve acma tusuna aynı anda tutarak reset yapabılırsız bu sayede tablet resetlenir ve eskı kayıtlar sılınır tabi resim ve müziklerde :

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
asus tablet kullanıyorum şuan bendede var bu sorun yukardaki arkadaşın dediğini yapıyorum ama reset olmuyor diz üstüne bağlıyorum orda görünüyor ordan bir ayar yapılabilirmi bir çare önerin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
casper via t-18 M tabletim var dün akşam oynadım sonra kapattım sabah açılmıyor ekranda ışık geliyor menü tüşüna falan bastımmı ses çıkıyor müzik dinleniyor ama ekran gelmiyor yetkililer bi çare

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran gelmiyor

casper via t-18 M tabletim var dün akşam oynadım sonra kapattım sabah açılmıyor ekranda ışık geliyor menü tüşüna falan bastımmı ses çıkıyor müzik dinleniyor ama ekran gelmiyor yetkililer bi çare

kardeşim aynı sorun bende var çözdüysen cevap yazarmısın