rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
tablet onerirmisiniz zoom ve eba yuklensin yeter max 1200tl
sakın alma onları vorcom sx pro canavar bir tablet 4gb ramli hemdetablet onerirmisiniz zoom ve eba yuklensin yeter max 1200tl
t8 e zoom yuklenmiyor diyorlarHuawei Matepad T8 1.5Ghz 2Gb 32Gb 8"'- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad T8 1.5Ghz 2Gb 32Gb 8"'- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Samsung SM-T290NZSATUR Galaxy TAB A 2.0GHZ Quad Tablet fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al.
bazılarıda yükleniyor diyor.t8 e zoom yuklenmiyor diyorlar
tablet şartmı acaba o fiyata alınıcak tablet hiç uzun vadeli olmaz dilerseniz sistem toplayabiliriztablet onerirmisiniz zoom ve eba yuklensin yeter max 1200tl
1200 TL'ye mi?tablet şartmı acaba o fiyata alınıcak tablet hiç uzun vadeli olmaz dilerseniz sistem toplayabiliriz
1200 tl ye olan sistem iyi olmaz bencetablet şartmı acaba o fiyata alınıcak tablet hiç uzun vadeli olmaz dilerseniz sistem toplayabiliriz
en azından 2 yıl götürür hatta daha fazla1200 tl ye olan sistem iyi olmaz bence
anladım siz bilirsinizoyun oynamayacagım sadece egitim icin
mini 5 mi diyorsunIPAD 5
Mini 5mini 5 mi diyorsun
yoksa 5. nesil ipad mı
Hiç 5. nesil IPAD 1200 TL olur mu?mini 5 mi diyorsun
yoksa 5. nesil ipad mı
mini 5 3700 tlMini 5
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç 5. nesil IPAD 1200 TL olur mu?![]()
2. el bakarsan yani sen sıfır 1200 TL'ye tablet alamazsın.mini 5 3700 tl
benim laptopa ihtiyacım yok var laptopdediğim gibi 1200tl ye alıcağın tablet hiçbir işine yaramaz ancak 2.el alırsan olur madem sistem toplamıyorsun 2.el temiz bir laptop al bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tarz laptoplar uzun vade de bile işini görür
O fiyata casper VIA S48 ve samsung Tab A8 var, ekranı 8 inç ve 32 GB. Ekranı 10 inç olanlardan Huawei var ama 32 gb versiyonu tükenmiş 16 gb versiyonu var. 64 GB alacaksan Huawei Matepad T10S güzel ama fiyatı 1500 liradan fazla. Önerim 32 gb tablet almandır, daha düşüğü hemen dolacağı için kasacaktır.tablet onerirmisiniz zoom ve eba yuklensin yeter max 1200tl