Tablet önerisi olan var mi

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reedpad 4 almayi dusunuyorum bilgisi olan varmi tavsiye edermsiiniz.
200-300 tl arasi daha baska oneri olan varmi arkadaslar

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Onyo Smartpad kullanıyorum 200 tl aldım 3.2 mp ön kamera 8 gb ddr3 ve 1.80 ghz var memnunum :D

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürünü metro gross marketten aldım. Cihazın şarjı patladı ve ürünün servise gönderilmesini istedim 3 ayda ancak geldi cihaz fakat olmamış bu işlem defalarca uygulandı. Metro market yetkililerinden ne de Onyo dan ses çıkmadı. Bu durumu sadece satana kadarmış diyerek şikayet ediyorum.

Real den Onyo 7 inç tablet aldım. pil sorunu çıktı. Şarj tutmuyor ve USB den şarj edince bir miktar tutuyor fakat çok çabuk bitiyordu. firma yetkilileri ile görüşüp Yurtiçi kargo ile cihazı yolladım. defalarca görüşmeme rağmen az sonra , az sonra diyerek oyaladılar ve bir günde telefonlar açılmıyor ve bir muhatap bulamıyoruz .

Bun bir kaç ay önce aldığım Onyo marka 7 inçlik 2 adet tabletin ikisi de şarj sorunu nedeni ile arızalandı. Görüntüde her açtığımda çizgi halinde anlaşılmaz bir şekil alıyor ve kapatıp bir kaç kez açtığımda düzeliyor. Ekranı geçtim, kapatıp açınca düzeliyor diye kullanmaya çalışırken, şarj sorunu oluşunca hali ile servise gönderdim.

Göndermez olaydım, daha doğrusu tabletleri almaz olaydım. Servise ulaşabilene aşk olsun. Ulaşınca da sanki yoldan geçen birisi açıyor telefonu. Daha teknik servis olduklarından haberleri yok. Herkes sürekli birilerine topu atıyor. Tableti gönderdik zor zekat haftalarca uğraşarak (tableti gözden çıkararak) 1 ayı geçmesine rağmen geri göndermediler. Gönderdiklerinde de adaptöre el koydular açıp bakamıyoruz. Şimdide sanki telefonumu kaydetmişler gibi açmıyorlar.

Onyo Smartpad markayı arastırdım boyle sıkayetlerle karsılastım umarım senın tablette bu sekılde sorunlar olmaz.

yınede ılgı ve alakan ıcın tesekkur ederım arkadas

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cube u30gt & ainol novo 7 arasinda kaldim ikisinide beyendim dusunup karar vericem.

önerin icin tesekkur ederim arkadasim

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evotab x8-hd mi?

piranha ultra tab modelleri mi?

artes d712, d821 modelleri mi?