Tablet Önerisi Bekliyorum..

mtoprak94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, maksimum 1000 tl fiyatında olacak şekilde önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim. Tableti kullanım amacım film izlemek,pdf ve word dosyalarını okumak olucaktır. Oyun olarak en fazla bir kaç tane basit oyun yüklerim. İpad mini retina düşünüyordum ancak forumlarda onun vaktinin geçtiğinin söylentileri dolaşıyor, onun haricinde android tablet olarak da fikirlerinizi bekliyorum. Model belirtirken kısaca sebebini de açıklarsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için. :)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arkadaşlar merhaba, maksimum 1000 tl fiyatında olacak şekilde önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim. Tableti kullanım amacım film izlemek,pdf ve word dosyalarını okumak olucaktır. Oyun olarak en fazla bir kaç tane basit oyun yüklerim. İpad mini retina düşünüyordum ancak forumlarda onun vaktinin geçtiğinin söylentileri dolaşıyor, onun haricinde android tablet olarak da fikirlerinizi bekliyorum. Model belirtirken kısaca sebebini de açıklarsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için. :)

iPad air alınabilir o fiyata. Cidden çok çok başarılı

mtoprak94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPad air alınabilir o fiyata. Cidden çok çok başarılı
Sizce mini 2 mi tercih edilmeli yoksa air mı? Açıkcası air'ın ekranı biraz fazla büyük gibi geliyor bana daha önce hiç tablet kullanmadım kolayca taşımak istiyorum yanımda. Bir de bilmediğimden soruyorum sırf air modeli daha eski değil mi yani cihazı alınca en az bi 3 sene götürsün istiyorum beni.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sizce mini 2 mi tercih edilmeli yoksa air mı? Açıkcası air'ın ekranı biraz fazla büyük gibi geliyor bana daha önce hiç tablet kullanmadım kolayca taşımak istiyorum yanımda. Bir de bilmediğimden soruyorum sırf air modeli daha eski değil mi yani cihazı alınca en az bi 3 sene götürsün istiyorum beni.

İkisi de aşağı yukarı aynı. bana sorarsanız ben hep iPad Air 2 alın derim Çünkü ekran bir devrim niteliğinde

mtoprak94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisi de aşağı yukarı aynı. bana sorarsanız ben hep iPad Air 2 alın derim Çünkü ekran bir devrim niteliğinde
Air 2 maddi olarak biraz zorlayabilir beni. Peki sizin mini 2 nin bu seneden itibaren yavaşlayacağı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Benim android tablet almayı düşünmememin ilk sebebi yavaşlıyor olması forumlardan okuduğum kadarıyla. Bu sorun mini 2 için de geçerli mi?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Mini 2 sene daha götürecektir. 300 Tl daha koyarsanız eğer iPad air 2 bulunur diye düşünüyorum. fazla zorlamaz

furkan0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad Air 2 ekran ve performans bakımından devrim gibi alabilirseniz tavsiye ederim çok başarılı bir tablet.