Tablet/ Note 2/ Diğer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Div
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, yeni üye oldum bir hatam olursa affedin. Azıcık göz gezdirdim ancak benimki gibi bir sorunu olan olmamış dolayısıyla yeni başlık açıyorum. 2 yıldır HTC HD2 kullanıyorum yaklaşık 10-15 defa android rom değiştirmişimdir. Native Sd muhabbetinden sonra iyice yetişemez oldum. Esasen telefonumda çok büyük sorunlar yok ancak artık orjinal bir android kullanmak istiyorum. Aynı zamanda çok telefon görüşmesi yapan biri değilim, benim elimde oyuncak olmaya dayanıklı bir cihaz olmalı.
Sorum şöyle; bir BT kulaklık edinip tablet mi almalıyım? (ki HTC çok sevmeme rağmen Flyer pek sevemedim) Yoksa Note2 mi alayım? (Kies uygulamasını hiç beğenmemiştim gerçi) Ya da 3-4 ay bekle şöyle bir şey çıkacak mutlaka ona bakmalısın diyebileceğiniz bir şey var mı?
Umarım doğru yere açmışımdır başlığı.

ssnarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de s2 kullanıyorum. Bilgisayarım yok. İkisinin de işini görecek bişey mi alsam, yoksa yine ayrı; bi laptop bi smartphone mu alsam acaba?
Tablet bakımından surface güzel gibi. Diğerleri gibi android değil, bilgisayar yerine kullanmak değil de direkt bilgisayar olarak kullanılıyor. Klavyesi bile var.

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptop var bende bilgisayar oyunları için gayet yeterli bir performansı da var. Android uygulamalarından ayrı kalmamak niyetim. Surface iyi de android değil :D Eklemeyi unuttuğum bir konu da, üst limitim 2.500 civarı ve fotoğraf kalitesi de çok mühim değil.

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android istiyorum diyorsan kesinlikle Note 2.Hem uzun zaman güncelleme alacaktır.Hem de tablet gibi kullanabilirsin (nede olsa 5.5 inch) :D

ssnarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tableti kulaklıkla kullanmak rahat olabilir ama yine de yaklaşık 10 inç lik cihazı herzaman yanında taşıman gerekecek.
Ben de bu yüzden tabletten şüpheliyim. Bi masaüstü alıcam. Bi de note 2 yeter gibi.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşım aldı ama bana büyük geldi cebe sığmaz, tablet gibi :) Ama özellik ve görünüş olarak süper ötesi bir cihaz olmuş..

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle cebe falan atmak değil hatta gerekirse ona ayrı çanta bile taşırım hiç problem değil büyüklüğü yani tabletle note2 kıyaslamasını istiyorum HTC XXL gördüm gibi geldi bir postta az önce ama kaybettim onunla ilgili bir bilgisi olan var mı?

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Note 2 çok büyük ama güzel.

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 almış bulunuyorum beyazından ^^ Pil ömrü gayet iyi görünüyor. Aldığım zaman fabrikadan belli bir yüzdede pili olur onu tamamen bitirip 8 saat şarj edin dediler. Paketten çıkardığımda pilin yarıdan fazlası boş görünüyordu yaklaşık 2 saat uygulama yüklemekle uğraştıktan sonra battery indicator yüklemek aklıma geldi bu da sanırım akşam 8 civarı oluyor 35% pil vardı. 11e kadar tonlarca uygulama yükledim hatta bir tane tenis oyunu vardı 280mb merak ettim yükledim sonra anında sildim falan 5% kaldı. İşlerim bittikten sonra kapanana kadar bir LoL maçı izleyim dedim şu an saat 1:10 bir yarım saat önce kapandı.
Fotoğraf kalitesini ben pek beğenmedim ama çok ayar var ve ben pek anlamıyorum tamamen bu yüzden olabilir ancak ön kamera kalitesi bir çok telefondan iyi.
S Pen falan baktım biraz ancak daha da incelemem lazım.
Neyse böyle işte. Teşekkürler herkese