Selamlar, yeni üye oldum bir hatam olursa affedin. Azıcık göz gezdirdim ancak benimki gibi bir sorunu olan olmamış dolayısıyla yeni başlık açıyorum. 2 yıldır HTC HD2 kullanıyorum yaklaşık 10-15 defa android rom değiştirmişimdir. Native Sd muhabbetinden sonra iyice yetişemez oldum. Esasen telefonumda çok büyük sorunlar yok ancak artık orjinal bir android kullanmak istiyorum. Aynı zamanda çok telefon görüşmesi yapan biri değilim, benim elimde oyuncak olmaya dayanıklı bir cihaz olmalı.
Sorum şöyle; bir BT kulaklık edinip tablet mi almalıyım? (ki HTC çok sevmeme rağmen Flyer pek sevemedim) Yoksa Note2 mi alayım? (Kies uygulamasını hiç beğenmemiştim gerçi) Ya da 3-4 ay bekle şöyle bir şey çıkacak mutlaka ona bakmalısın diyebileceğiniz bir şey var mı?
Umarım doğru yere açmışımdır başlığı.
Sorum şöyle; bir BT kulaklık edinip tablet mi almalıyım? (ki HTC çok sevmeme rağmen Flyer pek sevemedim) Yoksa Note2 mi alayım? (Kies uygulamasını hiç beğenmemiştim gerçi) Ya da 3-4 ay bekle şöyle bir şey çıkacak mutlaka ona bakmalısın diyebileceğiniz bir şey var mı?
Umarım doğru yere açmışımdır başlığı.