Tablet mi Netbook mu?

Tablet - Netbook

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bLuemark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir tablet almayı düşünüyorum şimdiden ufak ufak araştırmak lazım. Fakat tablet pc yerine dokunmatik ekran netbook almak daha mantıklı gibi geliyor. Sizce fiyat performans olarak hangisi daha iyidir. Netbookda günlük kullanım için olan herşey tablette de sorunsuz yapma imkanım varmıdır?

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyatına göre bayağı değişir. Netbooklar hakkında pek bilgim yok ama tabletler şu anda gayet iyi gidiyor. Tablet incelemelerini izleyebilirsen daha net fikir sahibi olabilirsin.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tablet al hocam netbook ların devri kapandı tablet hertürlü her konuda netbook dan daha kullanışlı.. extrem şeyler aramıyosan tablet derim ben..

yunus-emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabletler genelde android ağırlıklı oluyor. Bu nedenle Windows kullanıcıları için tabletler biraz alışılmışın dışında geliyor. İkinci bir husus da fiziksel klavye bence en iyisi. Sanal klavyeye bir türlü alışamadım. Benim netbook 1gb ram ve intel atom n455 işlemcili (1,66) Bu aralar oldukça yavaşladı. Param olursa ultrabook almayı düşünüyorum. Laptop çantayla birlikte 5 kg civarında olunca okula kadar taşıması zor oluyor.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Fiyatına göre bayağı değişir. Netbooklar hakkında pek bilgim yok ama tabletler şu anda gayet iyi gidiyor. Tablet incelemelerini izleyebilirsen daha net fikir sahibi olabilirsin.

tablet her yonden daha iyo

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence netbook yerine ultrabook düşünmelisin.

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tablet her yönden kesinlikle daha başarılı netbook hiçbir işini görmeye yaramaz hatta netbooklarla ilgili steve jobsın bir videosu var bütçe sıkıntı değilse ipad den şaşma

ertungakgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 ile beraber Samsung'un ATIV Smart PC Pro modeli çok hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabletlerin yeni modelleri çıkıyor araştırmanı tavsiye ederim ama tabi çin malı alma :)