Tablet Karşılaştırması Rica Ediyorum

gdurmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Bir Android tablet alacağım. Yaklaşık 350-400 TL civarında bir ücret ödemeyi planlıyorum. Bu çerçevede 389-399 TL fiyatlara sahip, belirlediğim birkaç marka ve model var:

- CASPER VIA T1E 8.9" TABLET
- CASPER VIA T4E 7.85" TABLET
- SAMSUNG GALAXY TAB 4 SM-T230 7" TABLET
- ASUS MEMOPAD ME176C 7" TABLET

Burada sormak istediğim temel sorular şunlar:

- Öne çıkan marka olarak Samsung'u görüyorum fakat Samsung karşısında Casper ve Asus gibi markaları nasıl görüyorsunuz?
- Günlük kullanımda 7" bir ekran sizce yeterli olur mu? 8.9" boyutunda bir tablet günlük kullanımda ekran büyüklüğü ile sorun çıkartır mı?
- Bu modellerden hangisini önerirsiniz siz alacak olsanız?
- Aynı fiyatlara (Mediamarkt, Teknosa, Bimeks fiyatları) önerebileceğiniz başka model var mı?
- Ve diğer yorumlarınız neler?

Yardımcı olursanız sevinirim.

gdurmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler. Evet konunuzu incelemiştim, peki Casper markası hakkında düşünceniz nedir? Ayrıca Asus ME176C ile Samsung Tab 4'ü ikili kıyaslarsanız sizce ME176C'yi öne çıkaran nedir?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler. Evet konunuzu incelemiştim, peki Casper markası hakkında düşünceniz nedir? Ayrıca Asus ME176C ile Samsung Tab 4'ü ikili kıyaslarsanız sizce ME176C'yi öne çıkaran nedir?
Casper son zamanlarda iyi urunler uretiyor ancak halen alinasi durmuyor asusu tab 4 den one cikaran ana unsur islemcisi ve güncelleme destegi olacaktır

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
O fiyat aralığında Asus ve Samsung'tan başka gerisi hikaye.

gdurmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yorumlarınız için.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Merhabalar,
Bir Android tablet alacağım. Yaklaşık 350-400 TL civarında bir ücret ödemeyi planlıyorum. Bu çerçevede 389-399 TL fiyatlara sahip, belirlediğim birkaç marka ve model var:

- CASPER VIA T1E 8.9" TABLET
- CASPER VIA T4E 7.85" TABLET
- SAMSUNG GALAXY TAB 4 SM-T230 7" TABLET
- ASUS MEMOPAD ME176C 7" TABLET

Burada sormak istediğim temel sorular şunlar:

- Öne çıkan marka olarak Samsung'u görüyorum fakat Samsung karşısında Casper ve Asus gibi markaları nasıl görüyorsunuz?
- Günlük kullanımda 7" bir ekran sizce yeterli olur mu? 8.9" boyutunda bir tablet günlük kullanımda ekran büyüklüğü ile sorun çıkartır mı?
- Bu modellerden hangisini önerirsiniz siz alacak olsanız?
- Aynı fiyatlara (Mediamarkt, Teknosa, Bimeks fiyatları) önerebileceğiniz başka model var mı?
- Ve diğer yorumlarınız neler?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Asus markasını şiddetle tavsiye ediyorum 4 ay kullanan biri olarak çok memnun kalmıştım.Casper markasına bakmana bile gerek yok.

gdurmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorum yapan herkese teşekkürler.