gdurmaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar,
Bir Android tablet alacağım. Yaklaşık 350-400 TL civarında bir ücret ödemeyi planlıyorum. Bu çerçevede 389-399 TL fiyatlara sahip, belirlediğim birkaç marka ve model var:
- CASPER VIA T1E 8.9" TABLET
- CASPER VIA T4E 7.85" TABLET
- SAMSUNG GALAXY TAB 4 SM-T230 7" TABLET
- ASUS MEMOPAD ME176C 7" TABLET
Burada sormak istediğim temel sorular şunlar:
- Öne çıkan marka olarak Samsung'u görüyorum fakat Samsung karşısında Casper ve Asus gibi markaları nasıl görüyorsunuz?
- Günlük kullanımda 7" bir ekran sizce yeterli olur mu? 8.9" boyutunda bir tablet günlük kullanımda ekran büyüklüğü ile sorun çıkartır mı?
- Bu modellerden hangisini önerirsiniz siz alacak olsanız?
- Aynı fiyatlara (Mediamarkt, Teknosa, Bimeks fiyatları) önerebileceğiniz başka model var mı?
- Ve diğer yorumlarınız neler?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir Android tablet alacağım. Yaklaşık 350-400 TL civarında bir ücret ödemeyi planlıyorum. Bu çerçevede 389-399 TL fiyatlara sahip, belirlediğim birkaç marka ve model var:
- CASPER VIA T1E 8.9" TABLET
- CASPER VIA T4E 7.85" TABLET
- SAMSUNG GALAXY TAB 4 SM-T230 7" TABLET
- ASUS MEMOPAD ME176C 7" TABLET
Burada sormak istediğim temel sorular şunlar:
- Öne çıkan marka olarak Samsung'u görüyorum fakat Samsung karşısında Casper ve Asus gibi markaları nasıl görüyorsunuz?
- Günlük kullanımda 7" bir ekran sizce yeterli olur mu? 8.9" boyutunda bir tablet günlük kullanımda ekran büyüklüğü ile sorun çıkartır mı?
- Bu modellerden hangisini önerirsiniz siz alacak olsanız?
- Aynı fiyatlara (Mediamarkt, Teknosa, Bimeks fiyatları) önerebileceğiniz başka model var mı?
- Ve diğer yorumlarınız neler?
Yardımcı olursanız sevinirim.