tablet bilgisayar önerisi

Reaksiyon puanı
0
Merhabalar tablet bilgisayar alma konusunda sıkıntı yaşıyorum , piyasada neredeyse düzgün full hd ve üstü tablet bulamadım , ipad siparişi verdim ancak birçok sıkıntı yaşandığını duydum tarayıcı , ekran formatı 4:3 gibi vs. ve birçok şeyin androide göre kısıtlı olması .. o yüzden iptal ettirdim .. yurtdışından xiomi gibi piyat performans tableti almak istiyorum ancak tedarik edilemediği söyleniyor.. Sizce ne yapmalıyım..
kullanım amacım film izlemek , pdf world excel gibi dosyalara düzenleme yapabilmek.. yani uzun süreli kullanımı olan işletim sistemi bir süre güncel kalabilcek tablet arıyorum.. bütcem 1300 tl ye kadar ..
Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler..

Yazıcızade

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Asus Transformer book serisine bakabilirsin. Çok kullanışlı. T100Ta serisi tablet bilgisayar kullandım 10" üstelik 4 çekirdekliydi 1.200TL'ye almıştım 2 sene önce. lol bile oynatıyor 40-50FPS

Reaksiyon puanı
0
Asus Transformer book serisine bakabilirsin. Çok kullanışlı. T100Ta serisi tablet bilgisayar kullandım 10" üstelik 4 çekirdekliydi 1.200TL'ye almıştım 2 sene önce. lol bile oynatıyor 40-50FPS
öneriniz için teşekkürler ancak android özelikli bi tablet arıyorum , güncel oyunları vs oynatabilcek laptopa sahibim çünkü.. benim amacım rahat taşınıp kullanılabilecek yukarıda bahsettiğim özellliklerde bir cihaz bulmak ..

Reaksiyon puanı
0
Samsung tabletlere bakabilirsin.
onları gidip inceledim ya istediğim fiyat aralığında iyi bir tablet bulamadım full hd var ama Tft ekran ıps bile değil .. anlamadığım şey neden bu kadar dandik ekran yapıyolar .. benzer fiyata ipad retina ekran koymuş ..