Arkadaşlar forumdaki konuların 3/4 ünü okudum ama aradığım şeyi hala bulabildiğimi düşünmüyorum.
Arkadaşlar btçem 300TL.
Artık televizyonda felnda görüyoruz piyasada çok ucuza her şeyi yapabiliceğiniz tabletler var ama bana sağlam ve şu aradğım özellikleri olan tablet lazım:
- Metin2, Cod2 vs gibi bilgisayar oyunlarını oynatıcak. Multiplayer da sıkıntı yaratmicak.
- İnternetinde rahat dolaşabiliyim.
- Kamerası çok iyi olmasada olur.
- Wifi desteği kesinlikle olmalı.
- Navigasyon olsa çok iyi olur ama olmasada razıyım.
Benim için gerekli özellikler bunlar.
Bunların dışında merak ettiğim konu wifi ile internete bağlanmadığımızda navigasyon vs gibi internet gerektiren özellikleri nasıl kullanıyoruz? Yani telefondaki gibi hat almamız felan mı gerekiyo nasıl oluyo gerçekten bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar btçem 300TL.
Artık televizyonda felnda görüyoruz piyasada çok ucuza her şeyi yapabiliceğiniz tabletler var ama bana sağlam ve şu aradğım özellikleri olan tablet lazım:
- Metin2, Cod2 vs gibi bilgisayar oyunlarını oynatıcak. Multiplayer da sıkıntı yaratmicak.
- İnternetinde rahat dolaşabiliyim.
- Kamerası çok iyi olmasada olur.
- Wifi desteği kesinlikle olmalı.
- Navigasyon olsa çok iyi olur ama olmasada razıyım.
Benim için gerekli özellikler bunlar.
Bunların dışında merak ettiğim konu wifi ile internete bağlanmadığımızda navigasyon vs gibi internet gerektiren özellikleri nasıl kullanıyoruz? Yani telefondaki gibi hat almamız felan mı gerekiyo nasıl oluyo gerçekten bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.