Tablet almak istiyorum

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba;

Tablet almayı planlıyorum.iPhone 4 kullandığımdan dolayı wi-fili bir iPad2 almayı düşünüyorum ( Bir arkadaşım şu an Amerikada istersem getirecek )ancak ps3 kullandığım içinde Sony tablette ilgimi çemiyor değil, ayrıca fiyat bakımından Exper de kafamı karıştırıyor :D Siz ne önerirsiniz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hacı şey al.Amazon kindle keyboard 3g.139 dolar.Hatsız ama istediğin yerden beleşe internete giriyorsun.Vodafone ile anlaşması var amazonun. Aslında kendisi e-kitap okumak için.Bu yüzden siyah beyaz ekrana sahip ama bu siyahlıklar dereceli o yüzden resim falan gösterirken baya anlaşılıyor. Gözleri hiç ağrıtmıyormuş e-ink teknoloji denen bir şey varmış.Eğer kitap okumayı seviyorsan öneririm. Ne alaka deme işte öyle söyleyeyim dedim. Benim hoşuma gitti internetten bak istersen biraz.

benonur2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki ipad 2 üstelik iphone 4 varsa tadından yinmez icloud la eşleştir ohh bak keyfine

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle ipad2 diğerleri tablet sayılmaz :D
Herkese merhaba;

Tablet almayı planlıyorum.iPhone 4 kullandığımdan dolayı wi-fili bir iPad2 almayı düşünüyorum ( Bir arkadaşım şu an Amerikada istersem getirecek )ancak ps3 kullandığım içinde Sony tablette ilgimi çemiyor değil, ayrıca fiyat bakımından Exper de kafamı karıştırıyor :D Siz ne önerirsiniz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gereksiz tüketim çılgınlığı ne gerek var tablet pc ye

erenberkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone sahip olduğunuz için size apple değil; android tabanlı bir tablet gerekiyor. http://www.morfare.com/asp/group/201/Sony-Tablet bu adreste incelebilirsiniz. bu tablet playstation 1 ve 2 oyunlarını oynatıyor. ps3 ünü gamepad olarak kullandırdıyor. tv ni uzaktan kumanda edebiliyor. oynattığın görüntüyü fırlat at tekniği ile tv de oynatabiliyorsun. süper bir cihaz ve pili 8 saatten fazla gidiyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
teknomarketlerde android 3.0 ile ios'u karşılaştırmalısın.

android kullanıcısı olduğum için ipad'in arayüzü çok basit geldi bana. yeterince kişiselleştirme içermiyor gibi. belli kalıplarda sabit bir arayüz hissi uyandırıyor.

androidde ise çok daha hareketli ve değişken bir arayüz var. android 3.0 ile gelen arayüz zaten uzay mekiği konsolu gibi. ayrıca android'in sahip olduğu kişiselleştirme seçenekleride çok eğlenceli.

mesela şu an telefonuma yüklediğim menü(launcher)'a yılbaşı teması yükledim. şu menü ve anasayfada kar yağıyor. bunun dışında widgetlarda ciddi hareketlilik sağlamakta.

eğer iphone'un arayüzünden memnunsan android'in arayüzü çok karışık gelebilir. biraz alışkanlık meselesi.

benim önerim asus transformer tablet. klavyesi ile daha uzun pil ömrü sağlıyor.
yeni modeli 2012 ocakta yeni modeli çıkacak 5 çekirdekli tegra 3 işlemcili çok güçlü bir tablet olacak.
fakat eski modeli bile çok iyi

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
transformer prime da olabilir ki bende düşüünüyorumm :D

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
beraber alalım hatta 1-2 kişi bulalım belki grup indirimi alırız :D

3g lisi çıkmamış daha onun. ama vatan pc ye geliyormuş. 1200 lira civarı beklenen ürünlerde indirimli olarak. :D gelince ne olur fiyatı bilmiyorum. 3g lisini beklesem mi onuda bilmiyorum.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
3g lisi çıkmamış daha onun. ama vatan pc ye geliyormuş. 1200 lira civarı beklenen ürünlerde indirimli olarak. :D gelince ne olur fiyatı bilmiyorum. 3g lisini beklesem mi onuda bilmiyorum.
valla ben alıcam vatanada gelirse süper olur zaten herşeyi vatandan alıyorum. fiyatda 1200 civarı olursa süper olur ama sanmıyorum. muhtemelen 1500 civarı olacaktır. 3g'lisi çıkmaz bence. zaten benim için pek önemli değil. lg optimus black'in 3g'sini hotspot ile bağlamayı düşünüyorum. zaten cihaz usb girişli olacağı için telefonuda tabletden şarz ederim.

Dimitri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
transformer prime ne zaman gelir bende almak istiyorumda haber verirseniz sevinirim.

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ben bu süre zarfında işlerimin yoğunluğundan dolayı hala tablet pc alamadım :) Bugünlerde bu konu ile ilgilenicem. Benim aklımda Samsung P7500 var şu an için.Ancak bilmek istediğim P7500 e offical olarak Android 4.0 kurabiliyormuyuz?

cewoke4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/zenithink-c91-10-2-inch-1gb-ram-8gb-57776124

bu tabletin
32 gb sata + hdmı kablo + klavyeli çantası + ekran koruyucu cildiyle birlikte sana aynı fiyata alırım şu ana kadar 100 kişinin yorumunu okudum 85 ı mutlu bende almayı düşünüyorum 20 gün sonra ayrıca bunun ekranı süper zenithinkin önceki sürümlerinin ekranları kötü kısacası performans canavarı izlediğim tüm videolarıda olumlu yani sırf android ve apsstoreyi denemek için bile alabilirsin ipaddan bile güzl

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar ben bu süre zarfında işlerimin yoğunluğundan dolayı hala tablet pc alamadım :) Bugünlerde bu konu ile ilgilenicem. Benim aklımda Samsung P7500 var şu an için.Ancak bilmek istediğim P7500 e offical olarak Android 4.0 kurabiliyormuyuz?

ics ile honeycomb arasında çok fark yok. ben transformer prime'ı honeycomb kullanırken ics güncellemesi geldi. güncellemeden sonra farkları bulmak zaman aldı. muhtemelen ics de gelir o tablete.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence kasımı bekle windows 8'li tabletler gelecek çokta sağlam olacak makinalar.

aguzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.. bir süre tatildeydim tatil dönüşü çalıştığım yerde bir arkadaşımın tablet aldığını gördüm. ya inanılmaz heves ettim ben tablete. araştırırken kendıme en uygun modelın aşağıdaki linkte olduğunu gördüm. samsung p7300 sizce nasıl? kullanan arkadaslar varmı? birde gfiyat 918 tl görünüyor bu kadar ucuz olması şüphelendirdi beni.

http://www.karsilastir.com/u461246/Samsung-P7300-16-GB-Galaxy-Tab-89-fiyatlari

yardımcı olursanız sevinirim..

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
merhaba arkadaşlar.. bir süre tatildeydim tatil dönüşü çalıştığım yerde bir arkadaşımın tablet aldığını gördüm. ya inanılmaz heves ettim ben tablete. araştırırken kendıme en uygun modelın aşağıdaki linkte olduğunu gördüm. samsung p7300 sizce nasıl? kullanan arkadaslar varmı? birde gfiyat 918 tl görünüyor bu kadar ucuz olması şüphelendirdi beni.

http://www.karsilastir.com/u461246/Samsung-P7300-16-GB-Galaxy-Tab-89-fiyatlari

yardımcı olursanız sevinirim..

ben olsam bunu alırdım

http://pcdepo.com/asus-eeepad-tf101g-1b060a-tablat-pc-urun6987.html

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba;

Geçen haftasonu SONY nin 3G li 16GB lık tabletinden aldım. Oldukça memnunum. Performans ve kullanılabilirliği çok iyi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, ben de sony tablet s var 3g'li olan fakat tavsiye etmiyorum. 3G'yi düzgün bir şekilde kullanamıyorsun problemli

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad almanı tavsiye ederim ios a alışık olduğun için kullanımı oldukça rahat olur birde satın aldığın uygulamaları ipad ile kullanma şansın olur.