T50 Orjinal Yazılımına Yüklerken Sorun Çıkıyor

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm arkadaşlar bu forumda http://forum.shiftdelete.net/android/401089-turkcell-t50-turkcell-stock-romu-yukleme.html şu konudan yardım alarak rom attım ama aynı linkten indirmedim romu ama güvenilir olduğunu biliyorum ondan sonra herşeyi yaptım telefonu rom atma bölümüne getirip başlattım ama 24'ten sonra şu hatayı veriyor ve yüklemeyi kapatıyor lütfen yardım edin.
WV15qm.jpg

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Selamun aleyküm arkadaşlar bu forumda http://forum.shiftdelete.net/android/401089-turkcell-t50-turkcell-stock-romu-yukleme.html şu konudan yardım alarak rom attım ama aynı linkten indirmedim romu ama güvenilir olduğunu biliyorum ondan sonra herşeyi yaptım telefonu rom atma bölümüne getirip başlattım ama 24'ten sonra şu hatayı veriyor ve yüklemeyi kapatıyor lütfen yardım edin.
WV15qm.jpg
Bu yöntemi deneyin. Rom zipinin yedeğini alın da yapın. Benim telefonum farklı marka ve model ama aynı hatayı aldığımda bu yöntemle çalıştırmıştım.
[video=youtube;QW1znjDLe-k]https://www.youtube.com/watch?v=QW1znjDLe-k[/video]

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yöntemi deneyin. Rom zipinin yedeğini alın da yapın. Benim telefonum farklı marka ve model ama aynı hatayı aldığımda bu yöntemle çalıştırmıştım.
[video=youtube;QW1znjDLe-k]https://www.youtube.com/watch?v=QW1znjDLe-k[/video]

Teşekkür ederim şuan o videoya bakarak yapmaya çalışıyorum ama bir sorun oldu o kişi .txt ile açtığında farklı benimki farklı yani aynısı değil onun sildiği yerler bende 1 kez var.

j43LBL.png

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu kaçıncı yapışım ama yine olmuyor sen diyince de attım ama yine aynı hatayı veriyor.
Build.drop dosyasini degistirdinmi hic.

Acik konusmak gerekirse ilk defa boyle bir sorunla karsilastim. Cozumu tam bilmiyorum deneme yanilma yoluyla cozebilirim anca. Diger arkadaslara sordum onlarda cozumu bilmiyorlar. Eger build.drop dosyasini degistirdiysen eski haline getirip tekrar denermisin.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Build.drop dosyasini degistirdinmi hic.

Acik konusmak gerekirse ilk defa boyle bir sorunla karsilastim. Cozumu tam bilmiyorum deneme yanilma yoluyla cozebilirim anca. Diger arkadaslara sordum onlarda cozumu bilmiyorlar. Eger build.drop dosyasini degistirdiysen eski haline getirip tekrar denermisin.

Benim her sorunum çıktığında hep ilk oluyor arkadaş şansa bak. :D ve build.drop dosyasına hiç dokunduğumu hatırlamıyorum sadece şu status 7 sorununu çözmek için başka bir dosyayı değiştirdim o kadar.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen bildiğiniz kadar bile söyleseniz bu hatanın çözümünü yapmaya çalışırım telefonu en geç yarına düzeltmem lazım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İndirdigin platform tools klasoru vardi. Onun icinde recovery dosyasi var onu sil. Sonra indirdigin turkcell romunu ac. İcinde recovery dosyasi olur. Onu cikart platform tools klasorune at sonra komutlari felan gir hallet tekrar dene.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirdigin platform tools klasoru vardi. Onun icinde recovery dosyasi var onu sil. Sonra indirdigin turkcell romunu ac. İcinde recovery dosyasi olur. Onu cikart platform tools klasorune at sonra komutlari felan gir hallet tekrar dene.

O çözümde işe yaramadı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
T50 den hic anlamam. Ama htc ve sonylerde bootloader kilidi var. Onu acmadan rom root atamaz kapatmadanda stock rom yukleyemezsin. Varsa boyle bisey kilidi kapatin bi yolunu bulup. Bu htcde falan stock rom setup dosyasi oluyor ve telefon usb ile pcye bagliyken pcden setup calistirilarak yukleniyor.

Genel yazicam benim basima gelse deneyecrgim seyleri yazicam.Bu sitedeki veya baska sitedeki orijinal romu indirip deneyin.

Degistirdiginiz dosyayi eski haline getirip deneyin.

Baska bir rom atip tekrar stock roma donmeyi deneyin.

Her zip dosyasinda falan varsa bu hata recoveryi degisin. Yoksada degisin deneyin. Cm12 kuramiyordum mesela nedense twrp son surum ile. Hata veriyordu. Cwm ile direk kuruldu.twrp destekliyordu ama kurmadi hata verdi.

İnternette bazi modellerin bazi romlarinda mesela kurarken sorun cikiyor. Full wipe superwipe diye wipe zipleri oluyor mesela bazen. Recoverydende saglam wipe yapiyor onlar o olmadan bu wipeyi isteyen romlar falan calismiyor. Tabi bu wipe zipler modele ozel degil diye dusunuyorum sonucta tek yapacagi format. Xdada bulabilirsiniz full wipe super wipe falan yazin bunlarida bir deneyin.

Wipe yerine fastboottan factory resetide bi deneyin.

Ben olsam oncelikle bunlari bi denerdim.

Çı_LG_ıN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araştırırken şu videoyu buldum ama bazı yerlerde anlayamadım bana tam anlatabilir misiniz?

[video=youtube;01OKxJ8swwM]https://www.youtube.com/watch?v=01OKxJ8swwM[/video]