T50 mi S4 Mini mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam t50 mi s4 mini mi diye sormuş sony den motorolodan lg den bahsetmişsiniz. anti samsungcuysanız t50 al diyin zor bişey mi? zaten saydığınız tüm modellere ısınamadım demiş. bişeye çözüm üretmek yerine ek şeylerle kafa karıştırmayı seviyoruz. tamam iyilik yapıyorsunuz anladık da t50 ve s4 mininin fiyat aralığı ne kadar z1c ve g2 nin ne kadar önerilen telefonlar pahalı. s4 mini donuyorsa ya da bi arızası oluyorsa götürür samsung yetkili servisinin (genpa, telpa gibi distrübütörlerden bahsetmiyorum) kafasına atarsın 1-2 günde çözersin işini. t50 için ne garantisi veriyorlar bilemem.

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla 1 yıl olacak telefondan pek bir sıkıntım olmadı.Gayet hızlıca açıyorum uygulamaları.Bak sana karşılaştırma yapmayacağım.S4 Mini hakkında tek diyeceğim "Parasını Hakediyor."
Gerisi sana kalmış.
Telefonu yakın zamanda alacağım inşallah.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
T50 Başarı garantili olarak geliyor turkcell gercekten bu sefer iyi is cikarmis diyebilirim yazilim olarakta donanim olarakta en guncel isletim sistemiyle geliyor t30 dan sonrasi biraz iyilesmeye basladi cevremde 1-2 kisi aldi bende inceleme firsati buldum gayet guzel orta seviyenin Biraz ustunde bi telefon kasasi plastik ama o kadar kalitesiz değil (yazim hatalari icin k.bakmayin tapatalktan giriyorum)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Motorola Moto G bulunduğu sınıfta en iyi telefon. Güncelleme desteğiyle uzun süre kullanabilirsiniz. Donanım özellikleriyle de S4 Mini'yi ezer. S4 Mini, Moto G'nin karşısında hiçbir şey. Motorola Moto G almalısınız.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kusra bakma ama bir şeyden anladığın yok.

Doğrudur hocam ben telefonculuk yapıyorum ama gram anlamıyorum su cihazları piyasayida anlamıyorum herkez Nokia'nın samsungun motorolanin CEO'su olmuş bizim haberimiz yok [emoji1][emoji1]

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Doğrudur hocam ben telefonculuk yapıyorum ama gram anlamıyorum su cihazları piyasayida anlamıyorum herkez Nokia'nın samsungun motorolanin CEO'su olmuş bizim haberimiz yok [emoji1][emoji1]
CEO'lukla alakası yok. "motorola zaten bitti artık." diyorsan zaten bir şeyden anlamıyorsun. Motorola Moto G sınıfının en iyi telefonuyken böyle dersen ben de böyle karşılık veririm.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
CEO'lukla alakası yok. "motorola zaten bitti artık." diyorsan zaten bir şeyden anlamıyorsun. Motorola Moto G sınıfının en iyi telefonuyken böyle dersen ben de böyle karşılık veririm.

Ahahah tamam tamam motorola yaşıyor sakın ol motorola lider suanda [emoji1][emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birini telaş içinde görünce HAYROLA
Tıraş olana SIHATLEROLA
Yolcuya UĞURLAOLA
bundan sonra cep telefonunada MOTOROLA
diyeceğiz sanırım?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Öncelikler herkese merhabalar telefon almayı dusunuyorm fakat t50 ve s4mını arasında gıdıp gelıyorum.
ozelıklere baktıgımda ıkısıde benım ıhtıyaclarımı karsılayacak derecede fakat t50 de saglamlık acısından korkuyorum sızde hangısını almalıyım bıtı 700 tl bırı 900 950 arası 200 tl az verıcem dıye t50 alıp pısman olmak ıstemıyorm ama Sizce ? :huh:
motorola moto g derim yada bulabilirsen moto x ama bunları sevmezsen t50 iyidir...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İlk sayfada gmd alacaktım ama bir çok sorunu varmış dedin şuan discovery fen yazıyorum ne jarj yerinde sorun nede ölü piksel gayet iyi telefon bana göre tek sıkıntı güncellik

MeraklıPc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T50 aldım dün kullanıyorum ve gayet güzel s4 miniyle karsılastırma bile bence s4 mini ne kadar sağlamsa t50 de okadar sağlamdır koruyucu kılıf ve jelatın aldınmı sıkıntı çıkarmaz T50 özellikleri bakımından T50 daha iyi bir telefon Ekran da tabi çok daha büyük daha güzel gözüküyor bence T50 şu ana kadar bir sorun yaşamadım kullanırken bence T50 al pişman olacağını sanmıyorum.

digger13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T50nin donanımsal özelliklerine baktım 720p ekrana Adreno 305 biraz zor olur.Zaten tarayıcıda kasmalar oluyor(masaüstü görünümlü sitelerde).
Diğer özellikleri gayet yeterli ve doyurucu ama 720p'ye Adreno 305 olmamış.Eğer Motorola'da karar kıldıysan alabiliyorsan Moto X al.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Editleyecektim süresi geçmiş ama yinede yazim bilgilendirmek açısından.
Moto G kullanıcı yorumlarını okudum.
Kamera vasat diyorlar ne kadar doğru bilemem.
Kalınlıktan şikayetçiler.(11.6 mm hakketen kalın yani)
Wi-Fi b/g/n teknolojisi kullanılıyor.Wi-Fiden 2 3 kişi sıkıntı çekmiş.Onlarda nerelerde kullanıyor bilmiyorum.
Hafıza kartı slotu yok - Şebeke üzerinden görüşme yok(Sizin için ne kadar önemli bilemicem.)

Yani Fiyatına göre idare edilebilir.
Bence alacaksanız Moto X alın.

Reaksiyon puanı
16,128
Öncelikler herkese merhabalar telefon almayı dusunuyorm fakat t50 ve s4mını arasında gıdıp gelıyorum.
ozelıklere baktıgımda ıkısıde benım ıhtıyaclarımı karsılayacak derecede fakat t50 de saglamlık acısından korkuyorum sızde hangısını almalıyım bıtı 700 tl bırı 900 950 arası 200 tl az verıcem dıye t50 alıp pısman olmak ıstemıyorm ama Sizce ? :huh:
T50 al gitsin kimseye bakma.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
T50 ile çekilmiş videolar ve fotoğraflar.

[video=youtube;2FwIjkEhNJ8]https://www.youtube.com/watch?v=2FwIjkEhNJ8&list=UU-gs6ml23jQKvLC86LzpQ0g[/video]

Reaksiyon puanı
16,128
t50 iyidir 4g lte olasi avantaj sonra keske 4gli alsaydim dersin.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
T50 gayet sağlam bi cihaz fiyatına göre. Belli başlı markalara takılıp kalanlar var, biraz farklı bakın, açın gözünüzü.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim Burdan anladıgım Ne t50 ne samsung s4mını :) bence herkes bir marka sevdası tutturmus gıdıyor . kımısının samsungda canı yanmıs t50 dıyor kımısı yenı bır samsung kullanıcı memnun samsung dıyor kımısı turkcell dıye kucuk goruyor samsung dıyor . cok karısık iş ama bıldıgım tek şeyde ne kadar araştırırsan araştır ELEKTRONIK EŞYA ŞANS İŞİ ARKADAŞ 100 TL LIKDE OLE 2000 TL LIKDE OLE :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

adam t50 mi s4 mini mi diye sormuş sony den motorolodan lg den bahsetmişsiniz. anti samsungcuysanız t50 al diyin zor bişey mi? zaten saydığınız tüm modellere ısınamadım demiş. bişeye çözüm üretmek yerine ek şeylerle kafa karıştırmayı seviyoruz. tamam iyilik yapıyorsunuz anladık da t50 ve s4 mininin fiyat aralığı ne kadar z1c ve g2 nin ne kadar önerilen telefonlar pahalı. s4 mini donuyorsa ya da bi arızası oluyorsa götürür samsung yetkili servisinin (genpa, telpa gibi distrübütörlerden bahsetmiyorum) kafasına atarsın 1-2 günde çözersin işini. t50 için ne garantisi veriyorlar bilemem.
Herkes oneri yapıyor bır nevı haklısın ama benm anladım sukı herkes te bır takıntı var SAMSUNG dıyen adam samsungdan donmez morotola dıyen ondan donmez herkeste br marka sevdası var gibi :)

Reaksiyon puanı
16,128
markayi birak 4g lte olana bak varsa butcesi lg g2 alsin yoksa t50 her turlu isini gorur.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
LG G2 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Z1 Compact'a da bakabilirsin. Daha iyi.

Reaksiyon puanı
16,128
varsa paran lg g2 al yoksa t50 al turkcell den alirsan taksit olabilir gerci g2 icinde gecerli olur taksit.