Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T20 , Htc Desire Z , Samsung Galaxy Ace , Htc Wildfire S ?
Galaxy S bence. Bir ay arayla yeni rom çıkıyor. Geçen ay 2.3.4 varken şuan 2.3.5 var. Pil süresi artık daha iyi. Herşey iyi hoşta gps beni öldürüyor. Benim için gps çok önemli. Bir bakmışsınız 10 m ileride bir bakmışsınız 20 m geride. Haliyle gps iyi olmadığından navigasyonda kafa bozuyor. İnanın bu konuda 5800 ı özlüyorum.
desire z klavyesi olmasa süper telefon en üstünü o eğer galaxy s diyerek s2 değil de 1 i kastediyorsan o zaman klavyeli seviyorsan en iyi desire z klavyesi olmasın dersen galaxy ace
Keşke Ideos X5`i de koysaydınız ankete. 560 liralık fiyatıyla fiyat performans cihazı. 800 mhz lik flash destekli işlemcisi var ve şu an kullandığım Miui romla cihazı rahatlıkla 1.2 ghz hızda kullanabiliyorum. 512 mb ram de artı özelliklerinden. Ayrıca 5 mp oto fokuslu kamerası var tabi kameranın flaşı da var. 2gb lık dahili hafızaya sahip ürün. Gameloftun bütün HD oyunlarını takılmadan oynamak mümkün.