Çeşitli Sorunlar Alıyorum Yani Almadığım Hata Kalmadı Ekran Kantı Driver , Başlatılamama , java hatası , crash vb. ? Bunların 1 tek Şeyden Oduğunu Düşünüyorum. ?
çünkü korsan bir maykıraf vers2 Hafta Öncesinde Hiçbir Sorun Yaşamıyordum.
Ekran kartı sorunlarında ekran kartınızın sürücü güncelleştirmelerini yükleyin.Çeşitli Sorunlar Alıyorum Yani Almadığım Hata Kalmadı Ekran Kantı Driver , Başlatılamama , java hatası , crash vb. ? Bunların 1 tek Şeyden Oduğunu Düşünüyorum. ?
bende Tlauncher kullanıyordum,herşeyim günceldi,hala aynı hatayı veriyor çöp işteEkran kartı sorunlarında ekran kartınızın sürücü güncelleştirmelerini yükleyin.
Nasıl başlatılamıyor? Genelde bir kez daha uygulamaya girdiğinizde açılıyor.
Java programınızın güncelliğini sorgulayın, değilse güncelleyin.
''Crash'' hatalarında Forge sorunu olabiliyor.
Youtubede Çeşitli ArştırmalaraR yapüım Her defasında Başka Hatalar aldım.Ekran kartı sorunlarında ekran kartınızın sürücü güncelleştirmelerini yükleyin.
Nasıl başlatılamıyor? Genelde bir kez daha uygulamaya girdiğinizde açılıyor.
Java programınızın güncelliğini sorgulayın, değilse güncelleyin.
''Crash'' hatalarında Forge sorunu olabiliyor.
evet var,git maykıraf al.Youtubede Çeşitli ArştırmalaraR yapüım Her defasında Başka Hatalar aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Önericeğiz Bir Launcher varmı
Hıımm, bilemedim. Ben TLauncher ile sorunsuz giriyorum oyuna. Aa, korsan değil miydi bu?Youtubede Çeşitli ArştırmalaraR yapüım Her defasında Başka Hatalar aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Önericeğiz Bir Launcher varmı
evt Korsan ama İş görüyorduHıımm, bilemedim. Ben TLauncher ile sorunsuz giriyorum oyuna. Aa, korsan değil miydi bu?