System32 izin hatası !!!

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bu sorun system32 ye dll yüklemeye çalışırken karşılaştığım bir sorun bir oyun yükledim fakat system32 deki dll lerin bit karışıklığı yüzünden 0x00007b hatası alıyorum bu hatanın çözümüde bir programla hatanın kaynaklandığı dll dosyasını bularak yenisini system32 ye yüklmek hatalı dll leri buldum fakat system32 ye çoğunu atamıyorum izin istiyor her klasörde olduğu gibi sağ tıklayıp güvenlikten izin vermeyi denedim fakat o kısımlar kapalı hiçbir şekilde izin veremiyorum uzun zamandır uğraşıyorum fakat sonuca ulaşamadım yardım ederseniz çok sevinicem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kimse yokmu ?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,802
Hangi oyunu hangi işletim sistemine kurmaya çalıştığını yaz, sorunun çözümünü bileler yanıt veriler.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Şu ayarı yapmamış olabilirsin.
System32 klasörünün üzerine sağ tık / özellikler / açılan penceredeki sekmelerden Güvenlik / hemen aşağıdan gelişmişi tıkla.
Açılan pencerenin üst kısmında Sahibi : TrustedInstaller yazar.Hemen yanındaki değiştiri tıkla.Açılan pencereye kendi kullanıcı ismini yaz denetle ve daha sonra onaylayıp çık.

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
System32 klasörünün üzerine sağ tık / özellikler / açılan penceredeki sekmelerden Güvenlik / hemen aşağıdan gelişmişi tıkla.
Açılan pencerenin üst kısmında Sahibi : TrustedInstaller yazar.Hemen yanındaki değiştiri tıkla.Açılan pencereye kendi kullanıcı ismini yaz denetle ve daha sonra onaylayıp çık.

Saol krdeşim şuan elektrikler yok ama deneyeceğim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saol krdeşim şuan elektrikler yok ama deneyeceğim