Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar windows 8 64 bit kullanıyorum 2 hafta önce system.boolean türündeki nesne system.string türüne atılamadı hatası almaya başladım ama bir türlü sorunun nedenini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..
programın değil hatanın ekran görüntüsü lazım. hatayı alınca bu programı açın. resimde gösterdiğim hedef işaretini tutup hatanın üzerine sürükleyin. hangi işlemi işaret edecekse hata oradan geliyor demektir.
kardeş teamviewer kur halledeyim işini. böyle olmayacak herhalde. daha fazla detay lazım.
ekran görüntüsü alma konusunda derse ihtiyacın var bu arada.
mesajınızı gördüm zaten. o işlemin özelliklerine girip onun da ekran görüntüsünü gönderiri misiniz? http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/features/snipping-tool
sizin ekran görüntüsünü istediginiz hatada yer alan protecdetsearch programını kaldırdım hata kalmadı o program sebeb oluyormuş cok teşekkür ederim sayenizde çözdüm sorunu..
selam ,benim bilgisayarda birkaç işlemden sonra ekran kilitleniyor hiçbirşey işlemiyor açma kapama düğmesinden kapatıp açıyorum sonra aynı hata System.boolean türündeki nesne system.string türüne atılamadı.aynı zamanda başka bir hata daha var görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu, SIS(R) VGA Kernal Mode Vista Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu şeklinde ikinci bir uyarı var.yukarıda yazdığınız procexp programını kurdum ama açılmadı açılırken kapanıyor ve hata devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
selam profesör,combofix indirdim tarattım ama birşey anlamadım hep ingilizce tarama bittikten sonra tekrar procexp programı ile taratmak istedim yarım kaldı yine dllhost.exe diye bir yazının üstü yeşil renk ile görünüyordu ne anlama geliyor bilmiyorum ondan sonra program yarım kaldı ve uyarı sysintornals process explorer çalışmayı durdurdu. şeklinde,ben team viwer 8 programını kurdum rica etsem birde siz bakabilir misiniz, sorun hala devam ediyor şimdiden teşekkürler.
evet arkadaslar bende de ayni sorun vardi arkadaslarin dedigi protected search 1.1 programini kaldirdim sorun cozuldu oneren arkadaslara cok tesekur ederim beni bir geri yuklemeden kurtardiniz