- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 31

Biraz nostalji

yürü be kim tutar seni![]()
![]()
Biraz nostalji![]()
c6-01 kullanıyorum ve çok ama çok memnunum
Bi ara ben de symbian'dım ve symbian maceramı Nokia N8'de sonlandırdım.Gerçekten güzeldi.N8'in dokunmatiği bozulunca isyan ettim Galaxy SII aldım ve şimdi onu kullanıyorum![]()
C6-1 ile aynı fiyatta olan (yalan olmasın) galiba galaxy mini androiddi, c6'nın tüm özellikleri galaxyden üstündü.
Linux ve açık kaynak kod ayaklarıyla anrdoide geçenlere de 2 çift lafımız var.
Hiç mi wikipediadan symbianı okumadınız, symbianın açık kaynak kod olduğunu bilmiyorsunuz?
Modaya değil kaliteye uymak istersen git Nokia al. Samsung'un S serisi iPhone'un patentlerini açıkça ihlal ediyor. Aldığın sII avrupada ve türkiyede yasaklanınca elinde kalıcak.
Ahahane ihlali ne modası bana Samsung Galaxy SII'den daha iyi bir nokia modeli bulun sizi alkışlayacağım elimde kalacakmış kalsın süper bi telefon
![]()
Artık çok geç pişmanım babam iphone 4 mü alırsın galaxy s2 mi dedi ben s2 dedim demez olaydım bir oyun için 1 ay beklediğimi bilirim örnek:Asphalt 7 beklediğime deymedi kalite berbat.İphone'un kullandığı GPU S2'den yüksek
Buralardayız bir android sever canınımı sıktı yoksa ifadesini alalımUyanın silkinin ve kendinize gelin lütfen! Kimse yok allahını seven buradayım desin.. Tek mi kaldım![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9e8_G3J3xKo&feature=player_embedded
bu videoyu izlemeniz şiddetle tavsiye edilir....
Baktık gördükki Symbian kullananlar bir kenara itilmeye çalışılıyor bizde efsaneler ölmez slogonıyla kulübümüzü açıyoruz.
Android ve ios'a selamlar bizi takip edin
- Beneficence- 6300
- __kadıköyRAP__-5320XM
- trnc -e72
- adsra -c7
- tuskilidi -5800XM & c6
- alonespy -n8
- sihir55 -n8
- re13el -c7
- BrainPaid -E63-1
- dgncn -5800
- beyazayeb -6120 c