Swf Url Düzeltme

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar elimde swf dosyası var bu dosyadaki linklere tıklayınca internet sitesi açılıyor bu url leri değiştireceğim. Acaba hangi yazılımı kullanmam gerekir.
konu yanlış yerdeyse kellesi vurula

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Önce SWF dosyalarını parçalayan bir yazılım bul. Sonra Flash CS ile onları tekrar bir araya getir ve bağlantıyı değiştir. Tabi yerse :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
decompiler bulman lazım ancak decompiler'lar her swf'yi doğru açamıyorlar. Bir dene şansını, açabilirsen Macromedia flash ile düzenleyebilirsin...

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
decompiler hata verdi swf text,swfdec,swishmax 2 ,url action edition gibi yazılımlar kullandım hiçbirinden sonuç alamadım flashmx kullandım ondanda hata aldım
ilk defa kalkıştım bu işe birazcık bilgim olsa çözer dim ama işte sonuç zero

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Belki yapabilirdim ama 2 yıldır Flash kullanmadım ve şimdi yüklü değil. Yapılış yolu bile aklımda değil.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu iş sanırım dediğim uzun yoldan yapılıyor. Kapatılmış bir flash dosyası tekrar düzenlenemez. FLA uzantılılar düzenlenebilir.

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu iş sanırım dediğim uzun yoldan yapılıyor. Kapatılmış bir flash dosyası tekrar düzenlenemez. FLA uzantılılar düzenlenebilir.

peki swf dosyasını yazılım sayesinde fla dosyasına çevisek onun üzerinde değiştirme yapabilimiyiz

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tam anlamadım ama sen linke tıklayınca internet sayfasının açılmamasını istiyorsun başka bir linke mi yönlendirmek istiyorsun?

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tam anlamadım ama sen linke tıklayınca internet sayfasının açılmamasını istiyorsun başka bir linke mi yönlendirmek istiyorsun?
buradaki flası siteye atacağım ancak illere tıkladığımda tıkladığım ilin sayfası açılacak
yine anlatamadım ama yani kastamonuya tıklayınca http://tr****t.tk/kastamonu.htm açılacak

[FLASH]http://www.flashdersleri.com/html_dosyalar/harita.swf[/FLASH]

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
buradaki flası siteye atacağım ancak illere tıkladığımda tıkladığım ilin sayfası açılacak
yine anlatamadım ama yani kastamonuya tıklayınca http://tr****t.tk/kastamonu.htm açılacak
sondaki "l" yi kaldırsam da olur :D
[FLASH]http://www.flashdersleri.com/html_dosyalar/harita.swf[/FLASH]
Ee bunda garip birşey yokki bunu flash cs 4 tende düzenleyebilirsin örneğin dreamweaverde köprü ekle diyorsun ya flash cs 4 te de aynısı yaparak düzenleyebilirsin şuan flash cs 4 yüklü değil gösterirdim ama biraz kurcala emin ol bulursun

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ee bunda garip birşey yokki bunu flash cs 4 tende düzenleyebilirsin örneğin dreamweaverde köprü ekle diyorsun ya flash cs 4 te de aynısı yaparak düzenleyebilirsin şuan flash cs 4 yüklü değil gösterirdim ama biraz kurcala emin ol bulursun

bilsem zaten sormam da bende hangi yazılımı kullanmam gerektiği sordum zaten demek flash cs 4 lede oluyo ok saol

başka yazılımla halledemem mi flash cs4 800 mb civar kotamı beya zoruyor :D yada hayrına el atacak:D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dediğim gibi pc de flash olsaydı yardım ederdim

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
ben bununla bir keresinde swf bir dosyayı parçalamıştım " Sothink SWF Decompiler " Gerçi o kadar denedin ama birde bunu dene istersen dostum.. :D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar Bende Actions Daki hazır Yazılı Olan yazıyı degıstırmek ıstıyorum ama yapamadım dosyayı parcaladım program dısından duzenledım ama tekrar swf yapamadım Acıl Ya Yardım!!...