SWF oynatacak bir Adobe programı var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utku-k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
logo_flashplayer.jpg

Arkadaşlar merhabalar, ben bir zamanlar Macromedia Flash 8 yüklemiştim, dersler için lazım olmuştu. Bu programın yüklü olduğu zamanlarda SWF uzantılı dosyaları çok rahat açabiliyordum. Aşağıdaki resimde görünen Macromedia Flash Player ile açılıyordu hepsi.

20100104230742.jpg

Format attım geçen gün bilgisayarıma, Flash 8'e ihtiyacım yoktu, gereksiz yere yüklemek istemedim. Ancak şu anda SWF uzantılı dosyaları oynatamıyorum, yani oynatamıyorum derken Google'a "SWF Player" falan yazsam bulup indirir oynatırım da Adobe'ye ait bir SWF Player arıyorum. Bayağı zamandır aradım ama bulamadım. Normal Adobe Flash Player ile niye oynatılamıyor anlayamıyorum.

SWF uzantılı dosyaları oynatabilen bir Adobe programı var mı?

Edit : Adobe Media Player varmış, ancak beklediğim gibi çıkmadı, bazı dosyalarda sorun yaşadım. En iyisi Media Player Classic ile devam etmek.

Reaksiyon puanı
189
internet tarayıcını swf player gibi de kullanabilirsin. Zaten içerisinde adobe flash plug-in'i olduğu için sorunsuz oynatacaktır...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
internet tarayıcını swf player gibi de kullanabilirsin. Zaten içerisinde adobe flash plug-in'i olduğu için sorunsuz oynatacaktır...

Biliyorum ancak ben bağımsız çalışan bir oynatıcı arıyorum. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
adobe media player die bir şey var cs4 un içinde ama hiç denemedim çunki bende cs3 var adobe nın sitesinden bi bak istersen

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Flash'ı kurunca o dediğin program da yükleniyor ve swf'ler orada açılıyor. Ayrıca swf dosyalarını internet tarayıcında da (FF, İE, Chrome gibi) açabilirsin. Ayrıca K-lite Codec pack yüklersen Media Player Classic'te de görüntüleyebilirsin.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Flash'ı kurunca o dediğin program da yükleniyor ve swf'ler orada açılıyor. Ayrıca swf dosyalarını internet tarayıcında da (FF, İE, Chrome gibi) açabilirsin. Ayrıca K-lite Codec pack yüklersen Media Player Classic'te de görüntüleyebilirsin.

Yine de sağol dostum, dediğim gibi, Adobe'ye ait bir program arıyordum, Adobe Media Player işimi gördü.

---------- 05-01-2010 saat 00:00 eklendi ---------- önceki mesaj 04-01-2010 saat 23:44 eklenmişti ----------

Dedim ancak görmedi. SWF dosyalarını oynatıyor ama bazısında animasyonla etkileşime girerken sorun yaşıyor. En iyisi Media Player Classic ile devam etmek anlaşılan. :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evet sanırım bu konu birazcık konu olsun diye açılmış... Böyle sorunmu olur yaa...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13

Shockwave Player sadece tarayıcılarla birlikte çalışıyor.

Evet sanırım bu konu birazcık konu olsun diye açılmış... Böyle sorunmu olur yaa...

Konu olsun diye neden konu açayım ki? Hayır, konu açınca ne oluyor yani, ne kazancım oluyor? Konu açabilecek kadar süper biri (vaov) falan mı oluyorum? Konu sayısı diye bir istatistik tutuluyor da, konularım arttıkça zevke mi geliyorum? Ne bok konuştuğunu sen de bilmiyorsun bence.

Bu arada bu bir sorun değil gerizekalı. Sorun diyen mi oldu?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
gom player oynatmıyor muydu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Resimdeki oyunu nereden bulabilirim? Yıllar önce oynadığım bir oyunda fakat kaybettim.