Svshost.exe yardım !!!!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yine kardeşim yine kardeşim.En son o kapattı bilgisayarı.Şimdi açtım.Regedit ve görev yöneticisini açtığım gibi hemen kapanıyorlar kendiliğinden.Msnconfigden açılışta çalışan programlara baktım svshost.exe var bir tane system32 ye kopyalamış kendini.Kutucuğundaki tiki kaldırıyorum yine geliyor.System32de gizli dosyaları göster dediğim halde svshost.exe diye bir dosya bulamadım.Ama msconfigte uzantı olarak orası gözüküyor.Regeditte hemen kapanıyor oradan kaldıramıyorum.Sistem geri yükleme daha denemedim deneyeceğim ama başka yolu yok mu ?Şimdi denedim sistem geri yükleme de açıldığı gibi kapanıyor.

TamerSAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bugün bendede mevcut.Kardeşim oyun vs yüklemiş sanırım basit bir virüs :) tarayıcıların anasayfalarıda değiştirilmiyor.Regedite'de girmediği için düzeltemedim.Konuyu takip edeceğim bakalım çözüm gelecek mi...

TamerSAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofix sildi.Teşekkürler.Esetin ve nod32 esetin her sürümünü kurup denedim ne gördüğü var ne de bişe yapabildiği.Yinede eset :)

spyscorpio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows işletim sisteminde görev yöneticisini açabiliyor olsaydınız..ki bunu açmak mümkün değişik yollarla..
İçinde bulunduğun kullanıcı isimi adı altında bi tane svchost.exe görürsün...svchost birden fazladır ya virüs te onları taklit ederek aralarına sıvışmak ister..bu kısımdan işlemi sonlandırdıktan sonra bilgisayarındaki svchost isimli dosyayı sil rahat et..ama anti virüs ile tarat yine de..