Svideo sanırım tv out cıkısı sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NaMa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 7 yi ve laptopun bios guncellemesını yapmadan önce vistada sorunsuz bir şekilde tv out cıkısı calısıyor goruntu tvye gıdıyordu bu 2 değişimden sonra guncel ati driver 9.3 de denememe rağmen sorun hala devam etmekte önceden windows build 7000 beta kurdugumda böle bir sorunla karsılasmamıstım gayet guzel gıdıyordu goruntu build 7057 hatasıysa eger çözumu varmıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkurler.

Sistem Özellikleri:
Wİndows 7 build 7057 32 bit ati mobilty radeon hd 3470 t5850 işemci 2gb ram

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Acaba bende mi sorun var yoksa çok kötü bir anlatım mı bu?

Eğer anladıysam Windows 7 kurunca sorunu yaşadın. Önceden (vista-xp varken) yaşamadın mı?

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Windows 7 yi ve laptopun bios guncellemesını yapmadan önce vistada sorunsuz bir şekilde tv out cıkısı calısıyor goruntu tvye gıdıyordu" demekki neymıs windows 7 ve bios guncellemeden sonra sorun çıkmış bildiğin turkce valla lugat gibi acıklayıcı olamayabılırım ama yardım edebılecek arkadasların anlayabılecegıne ınandıgım acıklıkta yazdıgıma ınanıyor arıyetten sorulabılecek sorularla zaman kaybı olmasın dıye windows 7 build 7000 dede sorunsuz calıstıgını ve suan kullandıgım build 7057 de guncel 9.3 driverını kurmama rağmen sorunun devam ettıgını belırtıp bu hatanın windows 7 build 7057 hatası oldugu veya guncelledıgım biostan kaynaklandıgı dusuncesındeyım bu konuda yardım ıstıyorum umarım sımdı anlatabılmısımdır